İYİ Partili Temirtaş’a saldırıya Başkan Erdem’den kınama

İYİ Partili Temirtaş’a saldırıya Başkan Erdem’den kınama
26.06.2019
A+
A-

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Temirtaş’a yapılan saldırıyı kınadı. Erdem, sorumluların bir an önce yakalanıp adli makamlara teslim edilmesi gerektiğini vurguladı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’den, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Temirtaş’a yönelik yapılan saldırıya ilişkin açıklama geldi. Mehmet Temirtaş, dün gece Nilüfer’in Konak Mahallesi’nde kimliği belirsiz kişilerce darp edildi. 4 kişi olduğu belirtilen saldırganlar Temirtaş’ın önce aracına çarpıp, sonra kendisini darp etti. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’den de açıklama geldi. Yaşanan olayı kınayan Başkan Turgay Erdem, olayın bir an önce aydınlatılarak faillerin adalet önüne çıkartılması gerektiğini belirtti.

Başkan Turgay Erdem, “Meclis Üyemiz Mehmet Temirtaş’ın olay sırasında uzlaşmacı bir tutum sergilemesine rağmen saldırganların acımasızca davranması insani açıdan kabul edilemez bir durumdur. Hukuk devleti olan ülkemizde can ve mal güvenliğine kastetmek cezasız kalmamalıdır. Soruşturma başlatılan olayın bir an önce aydınlatılarak, faillerin bulunup adli makamlara en kısa sürede teslim edilmesi en büyük arzumuzdur. Talihsiz olayı büyük üzüntüyle karşılıyor, Meclis Üyemiz Mehmet Temirtaş’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.