İYİ Partili Özdağ’dan fezleke açıklaması: 50 dava açsalar…

İYİ Partili Özdağ’dan fezleke açıklaması: 50 dava açsalar…
26.04.2020
A+
A-

Halk TV’de katıldığı canlı yayında hakkında hazırlanan fezlekeye ilişkin açıklamada bulunan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, “50 defa dava açsalar 50 defa rahmet dilerim, kimse beni bundan engelleyemez” dedi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ hakkında, geçtiğimiz günlerde hakkında hazırlanan fezlekeye ilişkin Halk TV’de katıldığı “Türkiye Nereye” programında açıklamalarda bulundu.

“Ben devlet sırrının ne olduğunu bilen, devletin kendisi konusunda her zaman milli güvenlik hassasiyeti yüksek olmuş bir siyasetçi ve akademisyenim” diyen Özdağ, “Libya’da TSK’nın bir operasyonu var. Bu operasyon İYİ Parti’nin desteklemediği, Meclis’te de karşı çıktığı bir operasyon ama bir defa başlamış. Bu operasyonun içinde MİT’in olduğu Cumhurbaşkanı tarafından bir konuşmasında açıklanmış. Sonra şehitlerimiz olmuş ve bu Cumhurbaşkanı bu şehitlerden ‘birkaç’ diye bahsedince ben de TBMM’de bir basın toplantısı yaptım ve bu toplantıda şehitlerimizin milli vicdanın ve milli tarihin parçası olduklarını ifade ederek kendilerine Allah’tan rahmet diledim. 50 defa dava açsalar 50 defa rahmet dilerim, kimse beni bundan engelleyemez” diye belirtti.

“AĞIREL VE BARIŞ’LARIN VATANSEVERLİĞİ TARTIŞILMAZ”

Tutuklu gazetecilere de değinen İYİ Partili Ümit Özdağ, “Murat Ağırel, Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan, üçünün de vatanseverliğinin tartışmasını dahi yapmam” dedi.

Özdağ, “Atatürkçü kimliklerine, devlet konusunda, devlete yönelik operasyonlarda karşı duruşlarında, bütün bir basın hayatları mücadeleyle geçmiştir. FETÖ casusluk ve terör örgütleriyle hükümet işbirliği yaparken bu arkadaşlarım mücadele etmişlerdir. Bugün bu gazeteci arkadaşlara açılan dava da haksız, adil olmayan bir davadır” diye ifade etti.

Ümit Özdağ ayrıca, 3 gazetecinin de tahliye edilmesinin engellendiğini ifade etti.

(Yeniçağ)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.