İYİ Partili Lütfü Türkkan’dan AK Partililere çağrı…

12.04.2019
A+
A-

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, İstanbul’da yaşanan sürece ilişkin AKP’li isimlere çağrıda bulunarak “Türkiye’ye büyük bir zarar veren bu seçilenin hakkını gaspetme girişimlerine dur demek için seslerini yükseltmelerini bekliyorum” dedi.

Yerel seçimlerin ardından 11 gün geçmesine rağmen İstanbul’da geçersiz oy sayımları devam ediyor.

Yaşanan belirsizlik piyasaları olumsuz etkilerken, henüz kesinleşmemiş sonuçlara göre İstanbul’daki yarışı önde tamamlayan Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasının verilmemesi de tepkilere neden oluyor.

Yaşanan kaos ortamının Türkiye’yi olumsuz etkilediğini belirterek AKP’li isimlere çağrıda bulunan İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Türkiye’ye büyük bir zarar veren bu seçilenin hakkını gaspetme girişimlerine dur demek için seslerini yükseltmelerini bekliyorum” dedi.

AKP’nin resmi hesabını da etiketleyerek Twitter hesabından paylaşımda bulunan Türkkan’ın açıklaması şöyle:

“Ak Parti’de aklı selim insanlar olduğunu biliyorum. Memleket sevdasını partinin önünde tutan insanlar olduğunu da biliyorum. Türkiye’ye büyük bir zarar veren bu seçilenin hakkını gaspetme girişimlerine dur demek için seslerini yükseltmelerini bekliyorum. @Akparti”


(Yeniçağ)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.