İYİ Partili Koray Aydın’dan EYT’lilere destek

İYİ Partili Koray Aydın’dan EYT’lilere destek
03.03.2019
A+
A-

Seçim çalışmaları Kapsamında Kocaeli/Gebze’ye giden Koray Aydın EYT’lilerle de buluştu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın partisinin Gebze ve Çayırova adaylarına destek vermek üzere Kocaeli’ye gitti.

Gebze ziyaretinde Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile de görüşen İYİ Partili Aydın, “Genel Başkanımız Meral Akşener grup toplantılarında sorunlarınızın çözümü için defalarca konuyu gündeme getirdi. Ayrıca araştırma önergeleri de verdik. İktidar sorunlarınızı görmezden gelse de biz yakından takipçisiyiz” dedi.

“GÜNDEMİMİZ AÇLIK VE SAFALET”

Koray Aydın’ın Gebze’de yaptığı konuşma ise şöyle:

“Gündemimiz açlıktır sefalettir. Elektrik doğalgaz zammı altında ezilip geçim sıkıntısına düşmüşlerin feryatlarını konuşmalıyız. Yerelin içindeki genelde aç insanların feryatları var. Bu durum nereye kadar gidecek.

1970’li yıllarda Türkiye’de yağ kuyrukları konuşulurdu. İkinci Dünya Savaşı koşullarındaki ekmek kuyruğunu bile kullanan zihniyeti hakkın sillesi tokatladı. Halkın sillesinin selası yoktur,. Tokadı vurdu mu tedavisi yoktur.

Şimdi insanlar tanzim kuyruğunda ve aynı karneli dönemde olduğu gibi, ikişer kilo tahditle alışveriş yapabiliyorlar. Haram paralarıyla ele geçirdikleri televizyon kanallarında sefalet kuyruğunu bolluk kuyruğu diye sunuyorlar. Bir isyan hareketinin yapıldığı seçim olmalıdır bu seçim. Onun için her arkadaşım seçime inançla, azimle sarılmalıdır. Seçimi kazanabilecek olan o iradeyi, topluma geçirmek aynı zamanda milli görevdir.

Garip gurabanın sözcüsü olmak, bekleyişlerine cevap vermek demektir. Bu milleti kendine getirmenin anlatmakla mümkün olduğunu bilmeliyiz. Vatandaş ucuz marketi bulup alışveriş yapsın diyerek vatandaşı, üreticiyi pazarcıyı marketi suçlayarak pahalılığı örtbasa çalışıyorlar. Herkes suçlu, bir tek bunlar değil. Ben böyle bir yüzsüzlük siyaset hayatım boyunca hiç görmedim.

Seçime dair, Beka meselesi diyorlar. 17 senedir ülkeyi yönetenlerden büyük beka meselesi olur mu? Beka sorunu varsa ülkeyi bu noktaya siz getirdiniz demektir ve mutlaka sorumluluğun olması lazım. Türkiye’yi yöneten insanın Hazine’nin başına da, kasanın başına da damadını getirmesi en büyük beka sonudur. Türkiye o günden bu yana en yüksek oranda, ‘tefeci’ faiziyle borçlanıyor.

Çünkü demokratik hiçbir ülkeye yakışmayan bir tercihin bedelini ödüyor. Vatandaş yaşadığı ekonomik sıkıntılardan sebep iktidarın kulağını çekmeli, hatta biraz sert çekerek kulak kızarıklığına sebep olmalıdır. Cumhurbaşkanı dört sene boyunca kendi beka sorununu çözdü. Küçük ortağı ise ölene kadar çözdü çünkü partisinde kendisine karşı kimse kalmadı.

Vatandaş uyarıda bulunmazsa, 31 Mart yerel seçimleri sonrası yaşanacak zam sağanağında bugün burada dediğimi hatırlamalı. Bu yerel seçim halkın iktidarı uyarması sonrası pırıl pırıl arkadaşlar göreve geldikten sonra iktidarın alternatifinin olabileceğini de tüm Türkiye’ye kanıtlar.

Bu seçim çok şeylere gebe. Kimsenin aklından geçirmediği yerlerde sonuçlar alınacak. Hakkın sillesi bu seçim yüzlerine mutlaka inecek.

-EYT’lilere- O dövizi Cumhurbaşkanı’nın olduğu bir yerde açsaydınız şimdi sizi alıp götürmüşlerdi. Sizleri mücadelenizden ötürü kutluyorum. Demokratik ülkelerde halkın tepkisini ifade etme hakkı vardır. Bu hakkınızı kullanıyorsunuz. En büyük silahımız, gücümüz ise oyumuzdur.

Genel başkanımız 2 senedir 3600 ek gösterge diyor. 3600’ün olumsuz etkilerini hep birlikte göreceğiz. Herkesin bulunduğu kenti ve ülkeyi nereden başlanıp nereye gelindiğine dair sorgulaması lazım. 2002’den bugüne baktığımızda, 2002’de durduğumuz yerdeyiz.

Türkiye bu iktidar ile bir arpa boyu bile yol alamadı. Hepimiz görevimizi yerine getirelim. Gebze’de Recep Dursun’u, Kocaeli Büyükşehir’de Serdar Kaman’ı belediye başkanı seçelim. İnanmak en büyük güçtür.”

(Kaynak: yenigaste.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.