İYİ Partili Çokal, Antalya’da selden zarar gören vatandaşları yalnız bırakmadı

İYİ Partili Çokal, Antalya’da selden zarar gören vatandaşları yalnız bırakmadı
02.02.2019
A+
A-

Antalya ve ilçelerinde yaşanan ve maddi manevi kayıplara neden olan hortum felaketi sonrası hasar tespit çalışmaları sürüyor.

Açıklanan ilk resmi verilere göre kentte 100 milyon liralık zarar tespit edilirken, Antalya Ziraat Odasının ilk belirlemelerinde toplam 2000 dönümlük sera ve ekili alanda zarar olduğu belirtildi.

Felaketin yaşandığı ilk günden itibaren Antalya ve ilçelerinde incelemelerde bulunan İYİ Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal hasar tespit çalışmalarının acil olarak tamamlanması gerektiğini söylerken vatandaşların zararının devlet tarafından acil olarak karşılanması gerektiğini söyledi.

  

Tuba Vural Çokal “Çiftçiye devlet desteği sağlanmaması halinde tüm ülkenin bundan zarar göreceğini, sebze ve meyve fiyatlarının daha da artacağını hatta sebze ve meyvenin bulunamayacağını” belirtti.

Çokal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Antalya’da yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiğini belirterek, ön raporun sunulduğunu, detaylı raporunda en kısa sürede tamamlanıp Akşener’e teslim edileceğini söyledi.

ÇOKAL BUSE ACAR’I ARAMA ÇALIŞMALARINA KATILDI

Tuba Vural Çolak Antalya’nın Kemer ilçesinde 9 gün önce meydana gelen hortumda Ağva deresine uçan araçta kaybolan 20 yaşındaki Buse Acar’ın arama çalışmalarına katıldı.

Acılı aileye destek olan Çokal burada yaptığı açıklamada Temennimiz Buse kardeşimizin sağ salim bulunmasıdır dedi.

(Kaynak: medyasiyaset.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.