İYİ Partili 24 il başkanı, İmamoğlu’na destek için geliyor

İYİ Partili 24 il başkanı, İmamoğlu’na destek için geliyor
11.06.2019
A+
A-

İYİ Partili 24 il başkanı 23 Haziran’da yapılacak büyükşehir Belediye başkanlığı seçimi öncesinde Ekrem İmamoğlu’na destek vermek için İstanbul’a geliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimlerine günler kaldı. İYİ Parti temsilcileri Anadolu’nun çeşitli illerine giderek İstanbul’da akrabası olanları İBB Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu’na destek olmaya davet ederken, bir yandan da Anadolu’nun çeşitli bölgelerinden İYİ Parti İl Başkanları İstanbul’a akın ediyor.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden 24 İl başkanının Cuma günü İstanbul’a geleceğini açıklayan İYİ Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar, “Doğu ve Güneydoğu İl başkanları olarak Millet İttifakı adayı olan Ekrem İmamoğlu’nu destekliyoruz. İstanbul’daki hemşehrilerimizle bir araya gelerek İmamoğlu adına oy isteyeceğiz. Yapılan haksızlığa dur diyerek, milletin iradesine sahip çıkarak yeniden mazbatayı almak istiyoruz. Seçimi zaferle süslemek istiyoruz. Bizim de adayımız olan Sayın İmamoğlu’nun arkasında İYİ Parti var bunu herkes bilsin istiyoruz” dedi.

(Yeniçağ)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.