İYİ Parti’den İstanbul seçim sonuçları için ilk açıklama…

İYİ Parti’den İstanbul seçim sonuçları için ilk açıklama…
23.06.2019
A+
A-

Seçimin son haftasını İstanbul’da geçirerek Ekrem İmamoğlu’na destekte bulunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, seçimlerden İmamoğlu’nun zaferle çıkmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Aydın, İmamoğlu’nu kutlarken, “Bu seçimde millet iradesiyle inatlaşanların hüsrana uğradığı bir kez daha tescil edilmiştir. Türk siyaseti ve tüm partiler yenilenen İstanbul seçimlerinde milletin verdiği mesajı almalı ve gerekli dersleri çıkarmalıdır.” dedi.

Koray Aydın’ın açıklamaları şöyle:

Yenilenen İstanbul seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre Sn.

@Ekrem_İmamoglu yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmiştir. Kendisini kutlar, İstanbul halkına ve Türk milletine hizmet yolunda görevinde üstün başarılar dilerim. İstanbul seçimlerinde 81 ilden gelip @iyiparti Genel Merkezinin programına ve Genel Başkanımız Sn.

@Meral_Aksener’in talimatlarına harfiyen uyarak gecesini gündüzüne katan ve demokrasi destanı yazan onbinlerce partilimize ve tüm İYİ Parti ailesine çok teşekkür ediyorum. Türkiye’nin en büyük şehri olan ve 81 ilden gelen tüm partilileri örnek bir konukseverlikle ağırlayan ve verdiği kararla sadece İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanını seçmekle kalmayıp Türk siyasetine de yeni bir istikamet çizen Aziz İstanbul halkına şükranlarımı sunuyorum. Partimizi kurduğumuzda Türk milletine ilk mesajımız #TürkiyeİYİOlacak şeklinde idi.

@iyiparti liderinden, üyesine ve gönüllüsüne kadar Türk siyasetine ve milletimize iyi gelmiş, milletimizin desteğiyle yerelden genele büyük bir değişim hareketinin öncüsü olmuştur. Bu seçimde millet iradesiyle inatlaşanların hüsrana uğradığı bir kez daha tescil edilmiştir. Türk siyaseti ve tüm partiler yenilenen İstanbul seçimlerinde milletin verdiği mesajı almalı ve gerekli dersleri çıkarmalıdır. #TürkiyeİYİOlacak

(Yeni Gaste)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.