İYİ Parti’den AK Parti’ye ‘Ayasofya’ göndermesi…

İYİ Parti’den AK Parti’ye ‘Ayasofya’ göndermesi…
10.06.2020
A+
A-

İYİ Parti tarafından TBMM’ye verilen Ayasofya’nın ibadete açılması ile ilgili önerge ise AK Partili milletvekillerinin oylarıyla reddedildi. Bu durum üzerine sosyal medyadan açıklama yapan İYİ Parti, AK Parti’ye çok konuşulacak bir göndermede bulundu.

İYİ Parti tarafından TBMM’ye gelen Ayasofya önergesinin AK Partili milletvekilleri tarafından reddedilmesi, kamuoyunda ciddi eleştirilere neden oldu.

ERDOĞAN GÜNDEME GETİRDİ, AK PARTİLİ  VEKİLLER REDDETTİ

Ayasofya’nın tekrar ibadete açılması konusunun AK Parti Genel Başkanı Erdoğan tarafından gündeme getirilip, ve yine AKP’li milletvekilleri tarafından reddedilmesi kamuoyunda ciddi soru işaretlerine neden oldu.

İYİ PARTİ’DEN OLAY GÖNDERME

Yaşanan bu gelişme üzerine İYİ Parti resmi sosyal medya hesabından AK Parti’ye  gönderme içeren bir paylaşımda bulunuldu. İYİ Parti açıklamasında; “Siyasette geri vitesin ne olduğuna ve nasıl yapıldığına dair bu öğretici nitelikteki tutumundan ötürü Ak Parti’ye teşekkür ederiz” dedi.

BİR AÇIKLAMA DA MERAL AKŞENER’DEN

İYİ Parti’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan olay göndermenin arkasından, Genel Başkan Meral Akşener de kısa bir açıklama yaptı. Akşener mesajında; resmi hesaptan yapılan paylaşımı alıntılayıp, “Hayırdır Sayın Recep Tayyip Erdoğan” yazdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.