İYİ Parti’de yerel seçimler için adaylık başvuruları başladı

22.11.2018
A+
A-

İYİ Parti’de 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için belediye meclis, ilçe ve büyükşehir belediye başkanlığı ön adaylık başvuruları başladı.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır, 31 Mart 2019’da tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için partilerine bugünden itibaren belediye meclis, ilçe ve Büyükşehir belediye başkanlığı için ön adaylık başvurularının başladığını kamuoyuna duyurdu.

Yerel seçimler öncesi ilçe başkanları ile yapılan toplantıda konuşan İl Başkanı Yahya Bahadır, “Yerelde İYİ yönetilmeyen Bursa, Ankara tarafından da kendi kaderine terk edilmiş sahipsiz bir durumdadır. Bunun en büyük nedeni 16 yıldır yerelde ve genelde bu ülkeyi yöneten AK parti yönetiminin yeşil şehir olan Bursa’mızı vizyonsuz, plansız, kamu yararını gözetmeyen, savurgan bir anlayışla yandaş müteahhitlerle betonlaştırmış olmasıdır’’ dedi.

Tarihin, kültürün, sanatın, turizmin, tarımın, sanayinin ve ekonominin beşiği olan Bursa’nın eski kimliğini mumla arar hale geldiğini belirten İl Başkanı Bahadır, ‘’Bu nedenle başta Bursa Büyükşehir olmak üzere tüm ilçe belediye başkanlıklarının İYİ belediyecilik hizmetine ihtiyacı var. Bursa’da İYİ Parti olarak buna hazırız. İlçe başkanlarımızdan aldığım bilgi neticesinde bütün ilçelerde birden fazla aday adayımız mevcuttur. İYİ Parti’ye olan bu teveccüh milletimizin değişime ve partimize olan ihtiyacının tezahürüdür. Artık halkımızın İYİ belediyecilikle tanışma zamanı gelmiştir. Bu anlamda “Yeniden Yeşil Bursa” kimliğine kavuşması için 31 Mart bir milat olacaktır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.