İYİ Parti’de kongreler askıya alındı

İYİ Parti’de kongreler askıya alındı
17.03.2020
A+
A-

İYİ Parti Genel Merkezi, korona virüs salgını nedeniyle il ve ilçe kongrelerini 15 gün süre ile askıya aldı.

İYİ Parti’den yapılan açıklamada, “korona virüs salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında” il ve ilçe kongrelerinin 17 Mart 2020 tarihi itibari ile 15 gün askıya alındığı duyuruldu.

Açıklamada; il ve ilçe kongre takvimlerine ilişkin 1 Nisan 2020 tarihinde yapılacak değerlendirme neticesinde bilgilendirme yapılacağı belirtildi.

İYİ Parti’den yapılan açıklama şu şekilde:

İYİ Parti Başkanlık Divanının 17 Mart 2020 tarih ve 75 sayılı divan toplantısında alınan kararlar ve 16 Mart 2020 tarih ve 10 No’lu Genelge gereğince “Korona virüs” salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında;

”-    Henüz yapılmamış olan İl ve İlçe Kongreleri 17 Mart 2020 tarihi itibari ile 15 gün süre ile askıya alınmıştır.

–    İl ve İlçe kongre takvimlerine ilişkin 1 Nisan 2020 tarihinde yapılacak değerlendirme neticesinde; İl ve İlçe Başkanlıklarımız tekraren bilgilendirilecektir.

–    Genel Sekreterlik tarafından yayınlanan 16 Mart 2020 tarih ve 10 no’lu Genelge kapsamındaki tedbirlere ek olarak İl ve İlçe Başkanlık binalarında iletişimin sağlanabilmesi için bir (1) Yönetici bulundurmaları, partililerimizin bu süre içerisinde İl ve İlçe binalarında toplanmamaları uygun görülmüş olup Başkanlık Divanında alınan kararlar çerçevesinde; İl ve İlçe Başkanlarımızın konunun önemine binaen gerekli hassasiyeti göstermeleri hususunda gerı ğini önemle rica ederim.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.