İYİ Parti’de il kongreleri devam ediyor. İşte sonuçları!

İYİ Parti’de il kongreleri devam ediyor. İşte sonuçları!
27.07.2020
A+
A-

İYİ Parti’de il kongreleri heyecanı sürüyor.

İşte Sonuçlar:

İSTANBUL’DA BUĞRA KAVUNCU YENİDEN

İYİ Parti 2. Olağan Kongresi Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongrenin kazananı mevcut başkan Buğra Kavuncu oldu. Kavuncu, kongrede Ersin Beyaz’a karşı yarıştı. Kongredeki oylamanın sonuçları şu şekilde Buğra Kavuncu: 416 Ersin Beyaz: 254

ERZURUM’DA MELİH KIRKPINAR SEÇİLDİ

Divan başkanlığını İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sidalı’nın yaptığı kongrede mevcut Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar yeniden seçilerek güven tazeledi. Kırkpınar yaptığı konuşmada Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sidalı, divan üyeleri, delegeler, partililer ve katılımcılara  teşekkür etti, İYİ Parti’nin başarısı için hiç durmadan çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

MUĞLA’DA İNCİLAY GEZGİN ŞEKERDAĞ GÜVEN TAZELEDİ

Divan Başkanlığını İYİ Parti Meclis Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nun yaptığı Muğla 2. Olağan İl kongresinde İncilay Gezgin Şekerdağ yeniden İYİ Parti Muğla İl Başkanı seçildi. Güven tazeleyen Şekerdağ, kongrede hazır bulunan İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Divan Başkanı Müsavat Dervişoğlu, divan üyeleri, delegeler ve partililere teşekkür etti.

BİLECİK’TE YENİ BAŞKAN HALİL ŞAHİN

İYİ Parti Bilecik il kongresinde mevcut İl Başkanı Mehmet Yılmaz ile Halil Şahin yarıştı. İki adayın yarıştığı Bilecik İl Başkanlığını 21 oy farkla Halil Şahin kazandı. İYİ Parti Bilecik İl Başkanlığı kongresine toplam 219 delege katıldı. 219 delegenin 119 oyunu alan Halil Şahin İl Başkanı olurken, eski İl Başkanı Mehmet Yılmaz 98 oy aldı. 2 oy da geçersiz sayıldı. Yeni il başkanı Halil Şahin delegelere ve katılımcılara teşekkür etti. İYİ Parti’nin başarısı için partililer ve Bilecik halkı ile el ele vereceklerini ve çok çalışacaklarını ifade etti.

ŞANLIURFA’DA  KONGREYİ ÇAKMAKLI KAZANDI

İYİ Parti Şanlıurfa İl kongresinde mevcut İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı ile Murat Kaçak yarıştı. Oyların büyük bir bölümünü alan Mehmet Fedai Çakmaklı yeniden il başkanı seçildi. Çakmaklı, kongrenin ardından yaptığı konuşmada kazananın İYİ Parti olduğunu vurguladı, delegelere ve katılımcılara teşekkür etti, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Çakmaklı Şunları söyledi:

“Öncelikle kongremize katılan Tüm hemşehrilerim, tüm siyasi partilerin il başkanlarına, Sivil Toplum Kuruluşlarına, bugün de bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kongremizde gerçekleşen seçim ardından yeniden seçilmenin mutluluğu ve gururu içerisindeyim. Ben şahsım adına bana oy veren veya vermeyen tüm İYİ Partilileri sevgiyle kucaklıyorum, hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.” Sonuçların açıklamasının ardından İYİ Parti il başkanı seçilen Mehmet Fedai Çakmaklı ve diğer aday Murat Kaçak birlikte sahneye çıkarak birlik ve beraberlik pozu verdi.

KASTAMONU’DA MEHMET ÇIVGIN YENİDEN SEÇİLDİ

Bugün gerçekleştirilen İYİ Parti Kastamonu il kongresinde mevcut İl Başkanı Mehmet Çıvgın ile Işık Karakavuz yarıştı. Kıran kırana bir yarışa sahne olan kongre sonucunda 196 oy alan Mehmet Çıvgın yeniden seçilerek güven tazeledi.

İddialı bir aday olduğunu ortaya koyan Işık Karakavuz ise 193 oy aldı. Divan başkanlığını İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Fuat Geçen’in yaptığı, İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Osman Topal, Sinop İl Başkanı Yılmaz Şanlan, il ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı kongrenin ardından birlik ve beraberlik mesajı veren Mehmet Çıvgın, delegelere ve katılımcılara teşekkür etti.

GÜMÜŞHANE’DE ALİ ATEŞ YENİDEN SEÇİLDİ

Divan başkanlığını İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sidalı’nın yaptığı, İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ünzile Yüksel, Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, il ve ilçe yöneticileri, delegeler ve partililerin katılımıyla gerçekleştirilen İYİ Parti Gümüşhane il kongresine yoğun ilgi vardı. Kongrede mevcut İl Başkanı Ali Ateş yeniden seçilerek güven tazeledi. Ateş, tüm katılımcılara ve delegelere teşekkür etti. İYİ Parti’nin Gümüşhane’de en iyi sonucu alması için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini ifade etti.

DİYARBAKIR VEJDİN ENSARİOĞLU İLE DEVAM DEDİ İYİ

Parti Diyarbakır il kongresinde mevcut İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu yeniden seçilerek güven tazeledi. Ensarioğlu, yaptığı konuşmada delegelere, partililere ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Birlik ve beraberlik içinde İYİ Parti’yi Diyarbakır’da başarılı kılmak için var güçleriyle mücadele edeceklerini kaydetti.

YALOVA’DA EROL TATAR GÜVEN TAZELEDİ

İYİ Parti Yalova İl kongresi İYİ Parti Uluslararası İlişkiler Başkanı ve Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan, Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Toktaş, il ve ilçe yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Divan başkanlığını İYİ Parti Kurucusu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Toktaş’ın yaptığı kongrede mevcut İl Başkanı Erol Tatar yeniden seçilerek güven tazeledi. Tatar, katılımcılara ve delegelere teşekkür etti, İYİ Parti’yi Yalova’da layık olduğu yere getirmek için partililer ve vatandaşlar ile el ele vereceklerini kaydetti.

BARTIN KASAPOĞLU İLE DEVAM DEDİ

İYİ Parti Bartın İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi tamamlandı. Divan Başkanlığını İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Burcu Akçaru’nun yaptığı kongreye İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, il ve ilçe yöneticileri, delegeler ve partililer ve misafirler katıldı.

Kongre sonunda mevcut başkan Mehmet Kasapoğlu yeniden il başkanı seçildi. Yeniden seçilerek güven tazeleyen Kasapoğlu katılımcılara teşekkür etti, delegelerin güvenine layık olmak için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti.

ŞIRNAK’TA ABDULLAH GÖKÇE GÜVEN TAZELEDİ

Divan başkanlığını İYİ Parti Hakkari İl Başkanı Yaşar Yorulmaz’ın yaptığı kongrede, mevcut başkan Abdullah Gökçe yeniden seçildi. Delegenin güvenini tazeleyen Gökçe yaptığı teşekkür konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti, İYİ Parti’nin başarısı ve ülkenin birliği ve bütünlüğü için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

KIRIKKALE’DE ALTINIŞIK YENİDEN SEÇİLDİ

Divan Başkanlığını eski Kırıkkale Valisi ve İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik’in yaptığı İYİ Parti Kırıkkale 2. Olağan İl Kongresini gerçekleştirildi.

Kongrede yapılan seçimlerde mevcut İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık yeniden seçilerek güven tazeledi. Altınışık, kongre divanına, delegelere, partililere ve tüm katılımcılara teşekkür etti, İYİ Parti’yi Kırıkkale’de birinci ve Türkiye’de iktidar yapmak için var güçleriyle mücadele edeceklerini ifade etti.

(Yeni Gaste)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.