İYİ Parti’de bir FETÖ iddiası da Rize’den…

İYİ Parti’de bir FETÖ iddiası da Rize’den…
20.11.2020
A+
A-

İYİ Parti’de, İstanbul’dan sonra bir “FETÖ” iddiası da Rize’den geldi. Güneysu İlçe Başkanı, “İl Başkanı Ayşegül Özyanık, kendisini ifşa edeceğim korkusuyla beni partiden ihraç etti” iddiasında bulundu.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’yla ilgili iddialar kamuoyunda tartışmalara neden olurken, bir “FETÖ” iddiası da Rize’den geldi. Güneysu İYİ Parti İlçe Başkanı Rıza Öztürk, daha önce FETÖ’den yargılandığını iddia ettiği İYİ Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık’ın, kendisini partiden ihraç etme kararı aldığını duyurdu.

Sosyal medya platformu Twitter’dan paylaşım yapan Rıza Öztürk şu ifadeleri kullandı:

“Daha önce fetödan yargılanan Rize İYİ Parti il başkanı Ayşegül Özyanık onu deşifre edeceğimden korktuğu için beni partiden ihraç etme kararı aldı. Rize Güneysu ilçe Başkanı RIZA ÖZTÜRK”

AYŞEGÜL ÖZYANIK’TAN YAZILI AÇIKLAMA

İYİ Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık; Rıza Öztürk’ün, “FETÖ’den yargılandı” iddiasına cevap vermediği açıklamasında şöyle dedi:

KAMUOYUNA DUYURULUR

Bir şahıs bana fetöcü isnadında bulunmuş. Benim ne olup olmadığımı herkes bilir, çok şükür en iyisini devletim bilir. Bana fetöcü isnadında bulunan şahsa ve bulunmak isteyebileceklere açıkça çağrıda bulunuyorum. Benimle ilgili ne biliyorsanız, elinizde ne tür bilgi, belge varsa yarından itibaren

DERHAL SAVCILIĞA VERSİN.

Vermeyen alçaktır, namerttir, şerefsizdir. 3 yıldır il başkanı olarak görev yapıyorum. Fetöcü olarak bildiklerini devletimizden, Türk yargısından 3 yıldır gizleyenlerdir asıl suç işleyen. Henüz genç bir yaşta siyaset yapmaya başlayan bir il başkanı olarak siyaset bana çok öğretti. Bu şahsa ve buna benzer şahıslara çokça şahit oldum. Bu kişilere tavsiyemdir. Birisine çamur atacaksanız bari en başta atın da bir inandırıcılığınız olsun. 3 yıldır neredesiniz? Adliye de orda, savcılık da orda. Yolunu bilmiyorsanız sizi götürürüm, dilekçe yazamıyorsanız sizin yerinize dilekçe de yazarım. Ayıptır gerçekten, moda il başkanlarına fetöcü demek olunca, meydanı bulan, istediğini elde edemeyen, sevmediği kişilere fetöcü diyor. Bu şahıs da trende uyumuş anlaşılan. Partim zarar görmemesi adına daha önce ciddiye almadım. Yine ciddiye almıyorum. Sadece kamuoyunu bilgilendirmek için bu kısa metni bilginize sunarım. Ayşegül Özyanık İYİ Parti Rize İl Başkanı

(ciddigazete)

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.