İYİ Parti’de Akşener, partiye geri döndü

İYİ Parti’de Akşener, partiye geri döndü
28.07.2018
A+
A-

İYİ Parti’de olağanüstü kongre kararı alınmasının ardından aday olmayacağını açıklayan Genel Başkan Meral Akşener, parti teşkilatlarının yoğun baskısı sonucu kararını verdi ve partiye geri döndü.

Genel Başkan Meral Akşener, evinde parti üst düzey yöneticileriyle yaptığı görüşmeler sonucunda devam kararı verirken, 30 Temmuz Pazartesi günü saat 15.00’da Başkanlık Divanı ile yapacağı toplantı sonrası partisinin yol haritasını belirleyecek.

Destek için evinin önünde bekleyen partililere seslenen Akşener, “Pazartesi günü saat 15:00’de başkanlık divanını yapmak üzere genel merkezimde olacağım” dedi.

İYİ Parti Genel başkanı Akşener, “Herkes şehrine dönsün. Pazartesi günü saat 15’de başkanlık divanını yapmak üzere genel merkezimizde olacağım. Komşularımı yeteri kadar yorduk. Evet tekraren teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun” diye konuştu.

EVİNİN KAPISINA TÜLBENT ASTILAR

Ellerinde İYİ Parti ve Türk bayrakların olanlar, zaman zaman Meral Akşener lehine slogan atıyor. Partililer, Akşener’in evinin kapısına tülbentler asarken, sokağa ise ‘Sonuna kadar Akşener’ yazılı pankartlar asılması dikkat çekti.

Tüm illerden gelen parti il ve ilçe teşkilatları gün boyu Üsküdar Beylerbeyi’ndeki evine kapanan Meral Akşener’i kararından vazgeçirmeye çalışmış ve  miting havasında bir araya gelmişlerdi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.