İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Kerem Arslan’dan bıçaklı saldırıya kınama

03.01.2019
A+
A-

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Avukat Kerem Arslan, İYİ Parti’den Yıldırım Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylık başvurusunda bulunan Hüsamettin Kul’a yapılan bıçaklı saldırıyı kınadı.

Başkan Arslan, yaşanan bu menfur olayda Yıldırım’ın ne kadar güvensiz bir ilçe olduğunu hatırlatarak, 16 yıldır AKP iktidarının güvenli şehirler söylemleriyle yaşadığımız şehirleri yaşanmaz hale getirdiğini söyledi.

Son yıllarda artan uyuşturucu tüketiminin ve ekonomik sıkıntıların sosyal hayatı olumsuz etkilediğini kaydeden İlçe Başkanı Arslan, ‘’Güvenli şehirler sıralamasında yer alan Bursa ve merkez ilçe Yıldırım’da bunun böyle olmadığını görüyoruz. Yıldırım Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adaylığını açıklayan Hüsamettin Kul, bir uyuşturucu müptelası ve sabıkalı tarafından saldırıya uğramış ve yoğun bakıma alınmıştır. Yapılan bu saldırı hem partimize, hem yaşam hakkının ihlaline yönelik yapılmıştır. Çeşitli söylemlerle göz doldurarak vatandaşı kandırmaya devam ediyorlar. Geçtiğimiz günlerde yaptıkları açıklamalarda Bursa’nın en güvenli şehirlerarasında yer aldığını söyleyerek Yıldırımlıları ve Bursalıları kandırıyorlar. Yıldırım’da ciddi bir güvenlik sorunu var. Bursa İYİ bir yönetimi hak ediyor. Yapılan bu menfur olayın takipçisi olacağız’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.