İYİ Parti Yıldırım’dan Başkan Edebali’ye teşekkür ziyareti

İYİ Parti Yıldırım’dan Başkan Edebali’ye teşekkür ziyareti
07.02.2019
A+
A-

Yıldırım Belediyesi’nin Şubat ayı meclis oturumuna katılan İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Av. Kerem Arslan ve ilçe yöneticileri,  Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’yi hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

İYİ Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı, ilçede özlenen siyaset tablosunu çizdi. Yıldırım Belediyesi’nin Şubat ayı meclis oturumuna katılan İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Avukat Kerem Arslan, oturum sonrası 31 Mart Yerel Seçimlerde tekrar aday gösterilmeyen İlçe Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye 5 yıllık hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Belediye Meclis oturumunu İYİ Parti Yıldırım İlçe yöneticileri ve Yıldırım Belediyesi Meclis aday adaylarıyla birlikte izleyen İlçe Başkanı Av. Kerem Arslan, “Siyasi partiler halkın hizmeti için vardır. İlçemizde önemli bir seçim süreci yaşanmaktadır. Bizim de amacımız, Millet İttifakı ile ilçemize ve Bursamıza en iyi hizmeti vermek. Yıldırım 31 Mart’tan sonra İYİ belediyecilikle tanışacak. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye bu güne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.