İYİ Parti Yıldırım’da nöbet değişimi

03.11.2018
A+
A-

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Erkan Subaşı, görevi yeni Başkan Kerem Arslan’a devretti.

İyi Parti Genel Merkez Başkanlık Divanı’nca alınan parti içi revizyon ve yeniden yapılanma kararı sonrasında Bursa’daki tüm ilçe başkanları ile birlikte istifa eden Yıldırım İlçe Başkanı Erkan Subaşı, görevi, yeni başkan olarak ataması yapılan Kerem Arslan’a devretti.

Devir teslim törenine Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, İl Başkanı Yahya Bahadır ve çok sayıda partili katıldı.

SUBAŞI. BUNDAN SONRA DA PARTİMİN EMRİNDEYİM

Duygusal anların yaşandığı devir teslim töreninde yeni başkan Kerem Arslan’a başarılar dileyen Erkan Subaşı, “Çıktığımız bu kutlu yolda, şanlı mazimizden güç alıp, cesur yüreklerle neler başaracağımızı ispatlamak için çeşitli çalışmalar yürüttük. Partimizin kurulum aşamasından bu güne gece-gündüz demeden, yılmadan, yorulmadan başarmak için çalışan ilçe yöneticilerimiz, gençlik kollarımız, üyelerimiz, İYİ Parti’ye gönül veren bütün cesurlarımız; her birinizin emeğine sağlık, bu vesile ile de her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Gittiğimiz her yerde, çaldığımız her kapıda, sıktığımız her elde gördük ki; güneşin doğuşunu bekleyen insanlara umut olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Allah’ın izni ile güneşin doğuşunu da izleyeceğiz hep beraber. Bundan sonra İYİ Partimizin Yıldırım İlçe Başkanlığı görevini Av. Kerem Arslan kardeşim yürütecek. Kendisini tebrik ediyorum. Partimizin bir neferi olarak her zaman yanlarında olacağım. Yeni başkanımızla birlikte yeni dönemin vatanımıza, milletimize ve Yıldırım ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

HEMEN SEÇİM STARTINI VERECEĞİZ

Genel Merkez tarafından İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı’na ataması yapılan Kerem Arslan da İYİ Parti’nin kuruluş amaç ve hedefleri doğrultusunda kutlu bayrağı Erkan Subaşı’dan devraldığını ve yukarılara çıkarmak için var gücüyle çalışacağını söyledi.

Yeni Başkan Arslan, mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi çok önemli bir dönemde görevi devraldığını belirterek, “Önümüzdeki günlerde oluşacak yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte yerel seçimlerin startını vereceğiz. Başkan adayımızla birlikte Yıldırım’ı karış karış gezerek çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Yıldırım’da İYİlerin kazanması için tüm ekip arkadaşlarımla birlikte geve gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız. Milletimizden, tarihimizden ve medeniyetimizden aldığımız güçle, durmadan kendimizi yenileyerek, geliştirerek, uzun yıllar boyunca ülkemize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Önceliğimiz daima ülkemizin, milletimizin ve partimizin çıkarlarına hizmet etmek olacak. Ekibimizi sürekli zenginleştirerek İYİ bir Türkiye için yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı devir teslim töreninde Erkan Subaşı’ya bugüne kadar parti için yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür eden Yeni Başkan Kerem Arslan, kendisine plaket ve çiçek takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.