İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Arslan’dan ”Meclis üye listesi” uyarısı…

28.01.2019
A+
A-

Millet İttifakının ‘Mutlu ve Gülümseyen bir Yıldırım” için yola çıktığını belirten İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Av. Kerem Arslan, meclis listelerinin belirlenmesinde liyakatın ön plana çıkacağını açıkladı.

ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPACAĞIZ

31 Mart Yerel seçimlerde geri sayım sürerken, ittifaklarda adayları tek tek açıkladı. Uzun zamandır devam eden Millet İttifakı görüşmeleri sonuçlandı.  Millet ittifakının Bursa’ya yansımalarını değerlendiren İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Av. Kerem Arslan, Bursa’nın ve Yıldırım’ın İYİ Belediyecilikle tanışacağını söyledi.

Arslan, “Yapılan protokol ile Büyükşehir ve merkez ilçe olarak adlandırılan Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım’ın dışında Gemlik, Gürsu, Harmancık, Kestel, Mudanya sadece CHP’nin adaylarıyla seçime girecek. Büyükorhan, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Mustafakemalpaşa, Orhaneli, Orhangazi ve Yenişehir’de ise İYİ Parti’nin adayları desteklenmesi protokole bağlandı. Bundan sonraki süreçte hem Yıldırım hem de Bursa’nın İYİ Belediyecilikle tanışması için üzerimize düşen ne varsa yerine getireceğiz” dedi

MECLİS ÜYELERİ LİYAKAT SAHİBİ KİŞİLERDEN OLUŞMALI

Kent yönetimlerinde belediye meclis üyelerinin önemine dikkat çeken İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Av. Kerem Arslan, Millet İttifakı protokolün toplumda tam anlamıyla karşılığının bulunması için, yapılacak meclis üyeleri listesinin liyakat sahibi kişilerden oluşması gerektiğinin altını çizdi.

Arslan,  “Yapılan görüşmeler sırasında İYİ Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı olarak sükûnetimizi koruyup, Genel Merkezimizin elini güçlü kılmaya çalıştık. Bursa’nın ve Yıldırım’ın basiretsiz AKP’li belediyelerden kurtulması ilk önceliğimizdir. Bursa özelinde yapılan Millet İttifakı protokolünün bunu getireceğine olan inancımız tamdır. Uzlaşma kültürünün belgesi olan bu protokol, kişisel menfaatlerin ön plana çıktığı değil, toplumun hak ve hukukunu gözeten bir anlaşmadır. Bundan sonraki amacımız İYİ Parti ve CHP oluşturduğu Millet İttifakının Yıldırım’da en iyi şekilde temsil edilmesidir. Bu protokolün toplumda tam anlamıyla karşılığının oluşabilmesi için, yapılacak meclis üyeleri listesinin liyakat sahibi, Yıldırım’ı tanıyan sorunlarını ve beklentilerini bilen, teşkilatlarda tanınan kişilerden oluşması gerekmektedir. Bu konuda da İYİ Parti Yıldırım İlçe teşkilatı olarak tüm gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.