İYİ Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı, mahallelerin analizini yapacak

İYİ Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı, mahallelerin analizini yapacak
27.08.2019
A+
A-

İYİ Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı, Başkan Kemal Ataç yönetiminde toplanarak, siyasette bir ilke imza attı.

“Mahalle Analiz ve Proje Geliştirme Komisyonu” kurmak için ilk adım atıldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı ile start verecek olan komisyonun ilk ödevi, “Kentsel Dönüşüm ve İmar Barışında yapılan şuyulandırma-hisse hataları” konusunda rapor hazırlamak olacak.

Üniversite öğrencilerinden oluşan komisyon, STK ve Teknik Meslek Odaları ile bir araya gelerek gördükleri eksiklikler konusunda konunun uzmanları ile görüş alışverişinde bulunacak.

Konuyla ilgili olarak Başkan Ataç; “İYİ Parti Yıldırım olarak Büyükşehir ve Yıldırım Belediye Meclis üyelerimizle birlikte 7/24 Yıldırımlıların kazanımları, haklarının korunması noktasında mücadelemizi sürdürüyoruz. Çabamız; üreteceğimiz kalıcı çözümler ile Yıldırım’ı daha modern hale getirmek. 30 Ağustos bizim için bir milat olacak. Bu tarih itibari ile Yıldırım’ın her sokağında geleceğimizin göz bebekleri gençlerimiz mahallelerde araştırmalarını yapacak, gerekli meslek odalarında konusunda uzman arkadaşlar ile görüşerek, daha çağdaş bir gelecek için sağlam adımlar ile konuyu Yıldırım Belediye Meclisine, Meclis üyelerimiz aracılığı ile getirecek. Gençlerimiz geleceğin umududur. Onların her zaman yanında olacağız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.