İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı, hızlı başladı

10.07.2020
A+
A-

İYİ Parti’de kongre sürecini geçtiğimiz hafta sonu tamamlayan Nilüfer İlçe Başkanlığı, zaman kaybetmeden ilk toplantısını gerçekleştirdi, icra kurulunu oluşturdu.

Tanışma ve icra kurulunun oluşturulması gündemiyle bir araya gelen İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı’nda, genç ve kadın ağırlıklı yönetim dikkat çekti.

Tek adaylı seçimde yeniden İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı görevine getirilen Levent Öncü, genç ve dinamik bir yönetim ile tekrar göreve geldiklerini belirterek, ”22 Mart’ta yapılması gereken ancak COVID-19 salgını nedeniyle ertelenen kongrelerini yoğun bir kalabalıkla gerçekleştirdik. Bundan sonra birlik ve beraberliğimizi bozmadan, çok çalışarak iktidar yürüyüşümüzü başlatacağız. Genç ve dinamik kadromuzla girilmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayacağız. halkın içinde olacağız.” dedi.

GENÇ ve DİNAMİK YÖNETİM

İYİ Parti Nilüfer ilçe yönetiminde oluşan Divan Heyeti’nde, Sungur Fizan , Aybike Demirkan, Emre Çakın, Mürüvvet Kaçmaz, Çiğdem Avine, Sedat Atabay, Aycan Cebeci, Bilal Toprak Bir önceki dönemdeki görevlerine devam eden isimler oldular.

Yeni oluşan Divan heyetinde göze batan isimler ise Teşkilat Başkanı ve Başkan vekili Olcay Gülmez, Mali işler başkanı Talip Arslan, Ekonomi politikalar Başkanı Cihan Hızlı, Kadın politikalar Başkanı Hülya Arslan, Tarım Politikaları Başkanlığına Engin Esin, Toplumsal Politikalar Başkanlığına Semra Yenidünya getirildi

İlçe Yönetim kuruluna yeni katılan,  mesleklerinde başarılı; Anıl Eryürekli, Barış Derin, Saime Yalder, Gün ışık, , çağlar kebapçı, Mesut aydemir, Av. Batuhan Sarsıcı, , Hatice Sözüer, , Hande Günsever Uluer gibi isimler dikkat çekti. Bursa siyasetinde tanınan Vedat Oruç ve İhsaniyespor Kulübü Başkanı Sinan Cankurt ilçe yönetimine katkı koyabilecek isimler…

İYİ PARTİ NİLÜFER İLÇE BAŞKANLIĞI  BAŞKANLIK DİVANI

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.