İYİ Parti Mustafakemalpaşa’da Tevfik Demir, adaylığını açıkladı

İYİ Parti Mustafakemalpaşa’da Tevfik Demir, adaylığını açıkladı
16.02.2020
A+
A-

İYİ Parti Bursa Teşkilatları’nda ilçe başkanlıkları için kongre heyecanı başlıyor.

İlçe başkanlıkları  için adaylar belli olmaya başlarken, 23 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek İYİ Parti Mustafakemalpaşa İlçe Kongresi’nde başkanlık için Tevfik Demir, yeniden aday olduğunu açıkladı.

Tevfik Demir, kalabalık partili grubunun katıldığı adaylık açıklamasında, ”Mustafakemalpaşa ilçemize delegelerimizin ve partililerimizin aday olmamız noktasındaki isteklerine kayıtsız kalamazdık. Yaptıklarımızın devamını getirmek, hayalimizdeki Mustafakemalpaşa teşkilatını tüm kurul ve üyelerimizle istişare ve bilim yoluyla oluşturup yolumuza devam etmek istiyoruz.” dedi.

İYİ Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkan Adayı Tefvik Demir, adaylık açıklamasında şunları söyledi:

Türk siyasi hareketine İYİLİK hareketi olarak girmiş, milliyetçiliği ekonomik ve sosyal tüm alanlara yaymayı, Atatürk’ün izinde çağdaş medeniyet seviyesini geçmeyi hedeflemiş, ülkemizin tüm insanlarının refahını hedef almış partimizin kongre süreci başlamış bulunmaktadır. Bugün bu kongre sürecinde İYİ Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığı’na adaylığımızı açıklamak üzere huzurlarınızdayım.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in başlattığı hak arama mücadelesine, onun inancını ve heyecanını paylaşarak kötü yönetilen Türkiye’nin bu gidişatına itiraz ederek kurucu İl yöneticiliği ile başlayan görevim, yerel seçimlerde partimiz kontenjan Meclis üyesi adayı olarak devam etti. Sonrasında ise 17 Mayıs 2019 tarihinde liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ve il başkanlığımızın yaptığı araştırma ve değerlendirmeler ve uygun görüşleri ile ilçe Başkanlığına layık görüldüm.

Görevde olduğum sürece tüm arkadaşlarımız ile uyumlu olarak çalışmaya özen gösterdim. Birleştirici olmak için elimden geleni yaptım. Partimize ve yönetime yeni sesler katmaktan yana oldum. Koltuk korkusu ile kimseyi ötekileştirip, uzak tutmaktan yana olmadım. Aksine, gerek yönetim listesinde gerek delege belirlerken ayrım yapmaksızın daha güçlü nasıl oluruz diye hareket ettim.

Birlik ve beraberlik içerisinde büyük ve güçlü bir oluşum olacağız. İlçemizin geleceği için tek yumruk olmak zorundayız.

Ben burada bulunan pek çok arkadaşımız gibi, en zor zamanlarda burada bu mücadele için dik durdum. Ve sizlere söz veriyorum, bundan sonra da arkadaşlarımla birlikte yine aynı şekilde dik durarak bu yolda yürüyeceğim. Hep birlikte güzel işler yapacağız. Halkımızın beklentilerini yapacağımız siyaset ile karşılayacağız.

Demokrasimizin olmazsa olmazı olan siyasi partilerimizin varlığı kaçınılmaz bir gerçektir. Siyaset demek aslında millete hizmet sanatıdır. Bu görevlere talip olanlar ülkesine ve milletine vefa borcunu ödemek için yola çıkmalıdırlar. Biz de milletimize hizmet etmek, bu uğurda partimizi büyütmek, yerelde ve genelde etkili siyaset üretebilmek için göreve değil hizmete, başkanlığa değil nefer olmaya talip olduk.  Milletimiz ve partimiz için tabandan en tepeye kadar hepimiz birer nefer olacağız.

Yönetim kurulumuzla, delegelerimizle mahalle temsilcilerimizle hasılı tüm üyelerimiz ve dava arkadaşlarımızla beraber kısa zamanda bir çok işe imza attık. Tabandan tepeye kadar yaptığımız istişareler neticesinde Mustafakemalpaşa ilçemize delegelerimizin ve partililerimizin aday olmamız noktasındaki isteklerine kayıtsız kalamazdık. Yaptıklarımızın devamını getirmek, hayalimizdeki Mustafakemalpaşa teşkilatını tüm kurul ve üyelerimizle istişare ve bilim yoluyla oluşturup yolumuza devam etmek istiyoruz.

Yalnızca seçim zamanları ve kongre zamanları değil sürekli sahada olmak için, sadece partililerimizin değil tüm halkımızın derdiyle dertlenip sevinçlerine ortak olmak için, üyelerimizin daveti ve Allah’ın izniyle Mustafakemalpaşamızı AK Parti’nin yalan ve talan siyasi esaretinden arkadaşlarımızla ortak aklı inşaa ederek kurtaracağız.

Siyaset fedakarlıktır. Siyaset istişare etmektir. Siyaset milletini ve halkını çok sevmektir. Milletimizi seviyoruz, ortak aklı hak ve adalet yolunda İYİLİK hareketinde yöntem olarak benimsiyoruz.

Şimdiye kadar partimizin büyümesi, güçlenmesi, bölünmemesi adına yapılması  gerekenleri,  her şartta, bir dakika dahi tereddüt etmeden yaptım, bundan sonrada yapmaya devam edeceğim…

İşte bu duygu ve düşünceler ile kongre dönemine girdiğimiz bu süreçte ailem, delegelerimiz, parti yöneticisi yol arkadaşlarım, üyelerim ve dostlarım ile yaptığımız istişareler sonucunda, İYİ Parti Mustafakemalpaşa İlçe Kongresinde aday olma kararı aldığımı bildirir, desteklerinizi beklerim.

Allahın izni, delegelerin takdiri ile göreve devam ettiğimizde güçlendirilmiş yönetim kurulu üyelerim ile birlikte şehrimize ve milletimize faydalı işler yapmak için, gece gündüz çalışacağız.

Adaylığımız ülkemiz,şehrimiz ve partimiz için  hayırlara vesile olur inşallah…

Partimizin ve hareketimizin dününde vardık, bugün yine varız ve yarın yine olacağız! İlahi adalet yerini bulacak! Mustafakemalpaşa İYİ olacak!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.