İYİ Parti Mudanya’da belediye başkanlığı için 3 aday adayı…

03.12.2018
A+
A-

Önder Karadağ, Tülay Gül ve Erkan Can, İYİ Parti Mudanya belediye başkanlığı aday adaylıklarını ortak basın toplantısıyla açıkladılar.

1 – 15 Aralık tarihleri arasında yapılacak İYİ Parti’de belediye başkanlıkları ve belediye meclis üyelikleri için aday adaylarının başvuruları yoğun olarak sürüyor.

Mudanya’da da belediye başkanlığı aday adaylığı için 3 isim ortak basın toplantısıyla basının ve Mudanyalıların karşısına çıkarak kendilerini ve projelerini anlattılar.

Mudanyalıların ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği aday adaylarının tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Fehim Çaptık, partilerinin mücadelesine yılmadan oy potansiyelini artıran ve iktidarın alternatifi olarak mücadelesini sürdüren bir parti olduğunu söyledi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle tüm engellilerin gününü kutlayan İlçe Başkanı Fehim Çaptık, ‘’Mudanya’yı kadrolarımızla gece gündüz demeden çalışarak İYİ Parti’ye katmaya çalışıyoruz. Partimizde belediye başkanlığı aday adaylığı ve belediye meclis üyeliği aday adaylıkları için başvurular, 1 Aralık Cumartesi günü başlamasına rağmen, bugün 3 Aralık Pazartesi, Mudanya Belediye Başkanlığı için 3 aday adayımız var. Bu partimizin ne kadar kabul gördüğünü gösteriyor’’ dedi.

ÖNDER KARABAĞ:

İYİ Parti Mudanya Belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Önder Karabağ, tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada, ‘’Biz yeni bir partiyiz. Kısa zamanda çok güzel bir uyum oluşturduk. Mudanya’da İYİ parti olarak yüzde 15 oy aldık. Biz buraya siyaset yapmaya gelmedik. Belediyeler siyaset yeri değil, hizmet yeridir. Mudanya ile ilgili çok güzel projelerimiz var. Aday adayı arkadaşlarımızla birlikte projelerimiz ortaktır. Kim aday olursa, ona desteğimiz sürecek. Mudanyalılar teveccüh gösterirse, Mudanya’ya ve Mudanyalılara hizmet etmek isteriz. Bu vesileyle Mudanya belediye başkanlığı aday adaylığımı açıklıyorum’’ dedi.

TÜLAY GÜL:

‘’Mudanya’ya kadın eli değmeli’’ diyerek İYİ Parti Mudanya Belediye başkanlığı için aday adaylığı açıklayan Tülay Gül ise, ‘’Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde ülkemize ve Mudanyamıza bir kadın eli değmeli diyorum. Mudanya’ya daha fazla katma değer sağlamak için adayım. Bizler Mudanya’ya hizmet için varız. Mudanya’yı turizm alanında olsun, lojistik alanında olsun hak ettiği konuma getirmek istiyoruz. Bunun için hazır projelerimiz, aksiyonlarımız var. Mudanya’nın en önemli sorunu doğa sorunu. Mudanya betonlaşma ile katledildi. Modern hayatın yaşam şartlarını sağlamak için, bir kadın olarak Mudanya için hazırım’’ ifadelerini kullandı.

ERKAN CAN:

İYİ Parti’de Bursa İl Yönetimi Kurucu üyesi olarak çalışmalara başlayan Erkan Can, 2014 yerel seçimlerinde Demokrat Parti’den Mudanya Belediye Başkan adayı olarak çalışmalar yaptığını belirterek, Genel başkan Meral Akşener’le birlikte parti kuruluş sürecinde tüm Türkiye’yi dolaşarak çalışmalar yaptıklarını aktardı.

İYİ Parti Mudanya Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Erkan Can, 2014 yılında Mudanya’da 47 mahallede seçim çalışmaları yaptıklarını ifade ederek şunları söyledi:

‘’Demokrat Parti ile İYİ Parti süreç içerisinde aynı çizgide birleştiler. Türkiye devleti bir cumhuriyettir. 1924 Anayasası’nın 1. Maddesi, Türkiye devletinin cumhuriyet olduğunu söyler. Bizler de bu cumhuriyeti korumak ve yaşatmak için varız. Bu nedenle de Mudanya için Belediye başkan aday adayıyım. Yaklaşık 2 aydır eşimle birlikte ev ev dolaşıyoruz. Toplantılara katılıyoruz. Mudanya’da İYİ Parti sürecini bu süreç içerisinde taçlandırmak için başlatmış bulunuyoruz. Aşk ile başlıyoruz.’’

MUDANYA BASININA TEŞEKKÜR

İYİ Parti Mudanya belediye başkanlığı aday adaylıklarını ortak basın toplantısıyla açıklayan Önder Karadağ, Tülay Gül ve Erkan Can, birlikte basın mensuplarına poz verirken; İlçe Başkanı Fehmi Çaptık da ‘’Mudanya’da bir gerçek var, o da Mudanya yerel basını. Tüm engelleme ve zorlamalara rağmen görevlerini yapıyorlar. Her zaman yanımızdalar. Onlara teşekkür ediyorum’’ dedi.

İYİ Parti Mudanya Belediye Başkanlığı aday adayları tanıtım toplantısı sonrasında Meclis Üyeliği aday adaylarının tanıtımı da yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.