İYİ Parti milletvekili adayları, Yıldırım’ı karış karış geziyor

İYİ Parti milletvekili adayları, Yıldırım’ı karış karış geziyor
04.06.2018
A+
A-

İYİ Partinin 2’ci bölge Bursa Milletvekilleri adayları ile birlikte Yıldırım sokaklarını arşınlayan ilçe teşkilatları sahur vaktine kadar vatandaşların sorunlarını dinleyerek notlarını alıyor.

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Erkan Subaşı, vatandaşların kendilerine olan ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Partimize her geçen gün ilgi artıyor. Bundan dolayı memnunuz, mutluyuz. Vatandaşlarımız düştüğü ekonomik girdap nedeniyle, artık söz verdiği vaatleri iktidara geldiğinde anında uygulayacak lider ve partisinin iktidara gelmesini istiyor. 16 yıldır iktidara hükmeden AKP tüm maddi ve manevi değerleri anayasal kanunlara göre değil, kendi iktidarlarını sürdürebilmek için çıkardıkları kanun ve kararnamelerle milletin inandığı değerleri istismar ederek varlığını sürdürmüştür. Artık bu düzen bu şekilde gitmeyecektir.” Dedi.

RANTLA GELEN SANDIKLA GİDER!

“Vatanın her karış toprağını ticari ranta çevirerek, milleti 16 yıldır uyutmayı başardılar!” İddiasında bulunan Subaşı, sözlerinin devamında Büyükşehir ve Yıldırım Belediyesinin yatırımlarına getirerek önemli iddialarda bulundu.

Subaşı; “Malum seçim satına girdik. İktidar kanadının vekil adayları ve mensupları son günlerde açılış üstüne açılış, temel atma törenleri yapıyor. Bir vatandaş olarak ilçeme yapılan her hizmetten memnunluk duyarım. Ancak yaptıkları açılışlar yada tören atmalar genel anlamda sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve Bursalı Bakanlarımız tarafından son 5 yıldır açılan tesisler! Şimdi bu törenlerle birkaç senedir kullanıma açık olan tesislerimizi törenle kapatıp tekrar mı açmış oluyoruz? Eğer bu tesisler tekrar vatandaşların hizmetlerine açılıyorsa, birkaç sene önce açılan aynı tesisler bitmeden mi açıldı? Milyon liralara mal olan o tesislerin imalat sıkıntısı mı vardı? Milyon liralara mal olan o güzide tesislerin bitirilen imalatları kimin cebine gitti? Sorunları uzatmak mümkün. İktidar 79 yılda yapılan tesisleri haraç mezat sata sata bitiremedi. Gelinen noktada Türkiye’nin 16 yıllık satıştan 220 milyar gelirine rağmen, geldiklerinde iç ve dış borç toplamı 285 milyar olmasına rağmen, bugün bu rakam net 965 milyar doları bulmuştur. Bu süre zarfında toplam 4 milyon dolar vergi hasılatı yapmalarına rağmen Türkiye’nin borç yükünü 4,5 kat artırmayı başarmışlardır. Ekonomi iflas etmiştir. Türkiye’nin büyük sanayi devleri, 21’i Bursa’dan olmak üzere sanayi tesislerini yurt dışına çıkartarak, ülkenin ekonomi karnesini vermişlerdir. Vatandaşların geleceğini borçlandırarak korku imparatorluğu yaratan iktidar 24 haziranda gerçek bir Osmanlı tokadı yiyecektir. Rantla geldiniz, rantla gideceksiniz!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.