İYİ Parti milletvekili adayları Yenişehir Huzurevi’nde

İYİ Parti milletvekili adayları Yenişehir Huzurevi’nde
14.05.2018
A+
A-

İYİ Parti GİK Üyesi ve milletvekili aday adayı Hasan Toktaş ve milletvekili aday adaylarından oluşan kalabalık bir grup anneler gününü Yenişehir Huzurevinde geçirdi. Yaşlıların ellerinden öpen ve onlara çiçekler veren Toktaş, daha hayatın içinde bir emeklilik sözü verdi.

İYİ Parti GİK Üyesi Hasan Toktaş, anneler gününde Yenişehir Huzurevindeydi. Toktaş, anneler gününü çiçeklerle kutladığı yaşlılara; “Bizim iktidarımızda, yaşamın tüm alanlarına aktif olarak katılmanız sağlanacak.  Toplumsal hayata katılmanız için size yönelik sosyal hizmet faaliyetlerine ilişkin yöntem ve standartlar belirlenecek, mimari açıdan sizlere daha kolay hizmet sunumu sağlayacak yaşam ortamları oluşturulacak, bu alanda faaliyet gösteren kamu birimleri ile gönüllü kuruluşlar arasında işbirliği ve koordinasyon tesis edilecektir.” dedi.

Yoksul ve kimsesiz yaşlılar için ‘mutlu yaşam merkezleri’ oluşturulacağının altını çizen Toktaş, “Onları mümkün olan ölçüde evinden ve sosyal çevresinden ayırmadan; gıda temini, konaklama, sağlık ve temizlik hizmetleri periyodik olarak yürütülecektir.” dedi.

Annelere çiçek takdim eden İYİ Partililer ile huzurevi sakinleri arasında duygusal anlar yaşandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.