İYİ Parti’de Elüstü ve Hasanhanoğlu, ‘’Kestel için biz de varız’’ dediler

14.12.2018
A+
A-

İYİ Parti’de 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine ilişkin belediye başkan ve meclis üyeliği için aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

İYİ Parti Bursa Kestel ilçesinde belediye başkanlığı aday adaylığı için Emin Elüstü ve Hükümdar Hasanhanoğlu aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Parti il başkanlığında düzenlenen tören ile müracaatlarını gerçekleştiren aday adayları Emin Elüstü ve Hükümdar Hasanhanoğlu’nun programı kalabalık partili grubu tarafından takip edildi.

İYİ Parti Kestel İlçe Belediye başkanlığı için aday adaylığı yapan Emin Elüstü ve Hükümdar Hasanhanoğlu’nun başvuru töreninde konuşan İl başkanı Yahya Bahadır, ‘’Kestel Bursa’mızın doğu kapısı, Sorunlarını biliyoruz. Trafik, ulaşım, altyapı problemleri… Sosyal donatı alanları yok. Yeşili her geçen gün azalıyor ve en önemlisi hava kirliliği yüksek bir ilçemiz olan Kestel’in en güzel taraflı huzurlu bir halk topluluğu ve genç bir nüfusu var. Kestel iyi belediyecilik ile tanışacak. Hangi arkadaşımız seçilir ise seçilsin Bursa için ve Kestel için yola birlikte devam edecektir’’ dedi.

EMİN ELÜSTÜ KİMDİR?

Kestel doğumlu

İlk ve orta öğrenimini Kestel’de tamamladı

47 yaşında

25 yıldır siyasi hayatın içinde olan

İş adamı, tekstilci

Evli ve 2 çocuk sahibi

HÜKÜMDAR HASANHANOĞLU KİMDİR?

45 yıldır Kestel’de ikamet ediyor

56 yaşında

Kars doğumlu

Almanya AUDİ fabrikasında Yönetici olarak çalışmış

Halk Ozanı ve edebiyat ile iç içe, Dergi editörlüğü yapmakta

Başta Engelli dernekleri olmak üzere çeşitli STK’larda aktif görevler almış

Evli ve 4 çocuk sahibi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.