İYİ Parti, Kestel’de çiftçilerle kucaklaştı

İYİ Parti, Kestel’de çiftçilerle kucaklaştı
16.05.2018
A+
A-

İYİ Parti Kestel İlçe Başkanı Mehmet Kaplan ve İYİ Parti Milletvekili Aday Adayları  Kestel’in köy statüsünden mahalle olarak mücavir alanlarının içerisine dahil edilen Çataltepe, Kozluören ve Babasultan mahallelerine ziyaretlerde bulundu. Mahallelerdeki kıraathanelerde sohbet havasında geçen ziyarette vatandaşlar İYİ Parti temsilcilerini bağırlarına bastı ve destek sözü verdi.

Kestel İlçe Başkanı Mehmet kaplan ve milletvekili aday adaylarının Kestel İlçesi mahallelerine düzenledikleri ziyaretlerde köylülerin şikayetlerini dinlediler. Ürettiklerini sattıktan sonra ellerinde kalan paranın mazot, gübre ve ilaç masraflarını dahi karşılamadığını belirten çiftçiler, “Hükümet adeta çiftçiyle dalga geçiyor.” derken, umutlarının İYİ Parti olduğunu belirttiler.

Çiftçinin şikayetlerini dikkatle dinleyen İYİ Parti Kestel İlçe Başkanı Mehmet Kaplan, ve beraberindeki heyet, partilerinin tarım politikasını vatandaşa anlattı. Başkan Kaplan ve milletvekili aday adayları, İYİ Parti’nin iktidarında çiftçiye teşviklerin artacağını dile getirdi ve ucuz mazot müjdesi verdi.

Türkiye’nin öncelikli olarak ekonomi ve güvenlik konusundaki sorunlarını İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in çözeceğine inandıklarını belirten vatandaşlar, İYİ Parti’yi yakından takip ettiklerini ve her siyasi görüşten vatandaşı kucaklayan, devlet ve millet sevdalısı, bayrak ve vatan için gözünü budaktan sakınmayan Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olacağına inandıklarını söyleyerek, “Köylü ekonomik olarak tükenmiştir, bizim için tek çare Meral Abla’dır” şeklinde konuştular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.