İYİ Parti İstanbul’da seçim güvenliği buluşması

İYİ Parti İstanbul’da seçim güvenliği buluşması
16.03.2019
A+
A-

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu, 31 Mart yerel seçimlerinde görev alacak okul ve sandık sorumluları için Bakırköy ‘de düzenlenen kahvaltı ve eğitim buluşmasına katıldı.

Vatandaştaki sandık güvenliği endişesinin özellikle muhalefete çok önemli bir sorumluluk yüklediğini dile getiren Kavuncu, İYİ Parti’nin 24 Haziran seçimlerinden farklı olan durumunun da altını çizdi.

Kavuncu ” 24 Haziran’dan farklı olarak biz artık mecliste grubu olan ve seçime katılırken Sandık Kurullarına üye verebilecek durumda olan bir partiyiz. 24 Haziran’da müşahitlerimiz vardı. İlçelerimizin tümünde sandık kurullarının yüzde yüzünü tamamlıyoruz. Eksik kalan yerlerde müşahitlerimizle sandıkların tümünde hakim olabileceğimiz bir çalışma yaptık. 31 Mart’ta sandıktan vatandaşımızın iradesinin soru işaretine meydan vermeyecek şekilde çıkması için okul, sandık kurulu başkanlarımıza, üyelerimize büyük is düşüyor. Tabii vatandaşımızın da sandığına sahip çıkması, sonuçları takip etme hakkını kullanması da önemli. Hep birlikte iyi bir seçim olması için, vatandaşımızın, hepimizin namusu olan oy hakkı ve iradenin sandıktan ilk yansımasının gerçekliği için üzerimize düşen her şeyi yaparız”  diye konuştu.

(Kaynak: Yeniçağ)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.