İYİ Parti İl Başkanı Kavuncu’nun da korumaları geri çekildi

13.11.2019
A+
A-

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun koruma kararının kaldırılmasının ardından, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun da koruma polisleri geri çekildi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun koruma kararı, İçişleri Bakanlığı’ndan gelen talimat üzerine, İstanbul Valiliği tarafından kaldırıldı. İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na gelen polis memurları, koruma kararının kaldırıldığını Buğra Kavuncu’ya tebliğ etti.

KAVUNCU: GEREKÇE DAHİ BİLDİRİLMEDİ

İl Başkanı Buğra Kavuncu, koruma kararının kaldırılarak koruma polislerinin çekilmesinin ardından açıklama yaptı. Kavuncu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“İstanbul Valiliği’ne bağlı İl Koruma Komisyonu’nun şahsım için vermiş olduğu koruma kararı, İçişleri Bakanlığı Merkez Koruma Komisyonu tarafından gerekçe dahi bildirilmeden kaldırıldı. Öncelikle, yaklaşık 10 aydır güvenliğimi sağlayan iki emniyet mensubumuza teşekkür ediyorum.

Alınan bu gerekçesiz karar, devlet kurumları arasındaki çelişkiyi ve belirsizliği her zamanki gibi ortaya koymaktadır. Ancak herkes şundan emin olsun ki; Allah’tan başka korkumuz zaten yoktur, en büyük güvencemiz de milletimizin dualarıdır!”

(Ciddigazete)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.