İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı kalp krizi geçirdi

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı kalp krizi geçirdi
25.11.2020
A+
A-

İzmir’in sevilen doktorlarından İYİ Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Murat Gök, geçirdiği kalp krizi sonucu 45 yaşında vefat etti.

Murat Gök’ün vefat haberini İYİ Parti İzmir İl başkanı Hüsmen Kırkpınar sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.Kırkpınar yaptığı açıklamada “İl Başkan yardımcımız Dr. M. Murat GÖK kardeşimiz geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir…” ifadelerini kullandı.

MURAT GÖK KİMDİR?

Dr. Murat Gök 1975 K.Maraş doğumludur.İlk ve Orta öğrenimini İskenderun’da tamamlamıştır, 1993 yılında girdiği ÖYS sonrası Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (İngilizce) Tıp bölümü’nde yüksek öğretim hayatına başlamıştır. 2000 yılında Tıp Doktoru ünvanı ile mezun olmuş, aynı yıl Tıpta Uzmanlık Sınavı’nda (TUS) Türkiye 10. su olarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum İhtisası yapmaya kabul edilmiştir. 2005 yılında ihtisasını tamamlayarak Uzman Doktor olarak meslek hayatına başlamıştır.8 yıl boyunca Muş ve Balıkesir’de kamu hastanelerinde Operatör Dr. ve Başhekim olarak görev yaptıktan sonra 2013 yılından itibaren İzmir’de özel sektörde çalışmaya başlamıştır. 3 yıl Özel Gazi Hastanesi’nde çalışmış olup,4 yıldır İzmir Alsancak’ta kendisine ait olan kliniği’nde hizmet vermeye devam etmektedir.

Gebelik takibi, Laparoskopik Cerrahi, Jinekolojik Onkoloji ve Endometriozis Cerrahisi,HPV enfeksiyonları-tedavisi ve Genital Estetik-Lazer uygulamaları özellikle ilgilendiği ve tecrübe sahibi olduğu konu başlıklarıdır.

(medyasiyaset)

YORUMLAR

  1. Ali bayrak dedi ki:

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah