İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Erdoğan’a meydan okudu

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Erdoğan’a meydan okudu
25.03.2019
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisi ile ilgili söylediği tutuklatma tehditlerine meydan okudu.

Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, ‘’Tutuklattıracaksan, buyur gel. 1 Nisan’ı neden bekliyorsun?’’ dedi.

Akşener, konuşmasında şunları söyledi:

“1 NİSANI NEDEN BEKİYORSUN?”

“Sanayiyi, üretimi, üreten çiftçiyi yok ettin, şimdi ağlıyorsun. Ağlama, milli irade devreye girecek, Ankara’daki kardeşlerim başta olmak üzere bu Aziz Millet senin kulağını çekecek. Fethi Başkan’dan bu toplantıyı özellikle talep ettim. Neden mi? Çünkü Fethi başkan insan ayırmayan bir adamdır. Kim zora düşerse elinden tutar. Biz çok zor günlerden geçtik. Elektriklerimiz kesildi, otellerde yer verilmedi, salon verilmedi. Ben ne zaman Fethi Başkan’a telefon açsam, ‘Baş üstüne’ dedi. Mansur Başkan ve Fethi Başkan’a oy istemeye, ona kefalet koymaya geldim. Anlayın ki işler zorda. İkisini de kızdıramıyorlar. Beni de kızdıramıyorlar. “

“Bana ‘Güya Hanımefendi’ dedi. Hanımefendilere söylüyorum, o kulağı morartabilirsiniz. Sonra, ‘kaçacak deliği yok’ dedi. TBMM kaçacak değil değildir. Deliğe fareler kaçar. Milletvekilleri de fare değildir. Sen o Meclis’e delik, milletin vekillerine de fare dedin. Tutuklattıracaksan, buyur gel. 1 Nisan’ı neden bekliyorsun. Bizi tanımıyor. Senin titrediklerinden korkmamışım da senden mi korkacağım? Ben, Sayın Temel Bey ve Sayın Kılıçdaroğlu PKK’lıymışız. Oslo rezaletini sen yaptın. Habur rezaletini sen yaptın. Barzani’nin başında konfetileri biz temizlemedik: Bebek katillerine Sayın demedik, hendekleri biz açtırmadık. Sonra ne oldu o hendekler, polisimizin, Mehmetçik’imizin kanı ile kapatıldı. Kaç şehit 793 şehir. Sen onlara tane, diyorsun. Onlar evlattı, onlar babaydı, onlar kardeşti. Sen daha bu 793 şehidin hesabını vermedin. Onu da vereceksin. Bunlar orduyu FETÖ’ye teslim etmişlerdi, anlaşılan o ki, Adalet Bakanlığı’nı da PKK’ya teslim etmişler.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.