İYİ Parti Bursa’da Yüksel Yılmaz, adaylığını açıklıyor

İYİ Parti Bursa’da Yüksel Yılmaz, adaylığını açıklıyor
26.07.2020
A+
A-

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı 2. Olağan Kongre tarihi yaklaşırken, İl Başkanlığı için adaylığı netleşen Yüksel Yılmaz, düzenleyeceği toplantı ile startı verecek.

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı için adaylığını sosyal medya hesabından geçtiğimiz hafta içerisinde duyuran Kurucu İl Başkanı Yüksel Yılmaz, 27 Temmuz Pazartesi günü saat 19.30’da düzenleyeceği toplantı ile adaylığını resmi olarak kamuoyuna duyuracak ve  adaylık çalışmalarının startını verecek.

İl başkanlığı adaylığı için düzenleyeceği toplantıya tüm partili ve gönüldaşlarını davet eden Kurucu İl Başkanı Yüksel Yılmaz; “Biz Olursak Güçlüyüz” düşüncesinden hareketle, Türk milletinin zafer ayı olan Ağustos’ta yeni zaferler kazanmak adına göz bebeğimiz İYİ Parti Bursa İl Başkanlığına talip olduğunu söyledi.

25 Ekim 2017’de kurulan İYİ Parti’nin 200 kurucusundan biri olan Kurucu İl Başkanı Yüksel Yılmaz, mevcut İl Başkanı Dr. Yahya Bahadır’ın yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından geçtiğimiz günlerde Ankara’da Genel Başkan Meral Akşener’le görüşmüş ve 16 Ağustos’ta Nilüfer’de İbrahim Yazıcı Stadyumunda gerçekleştirilecek il kongresi için adaylığını netleştirmişti.

YÜKSEL, SİYASETE AKŞENER’LE BİRLİKTE BAŞLADI

Meral Akşener’le birlikte siyasete MHP İl Başkanı olduğu dönemde başlayan Yüksel Yılmaz, Akşener’in Türkiye Buluşmaları adlı ilk toplantısını Kasım 2016’da  Bursa’da organize etti.

Yılmaz, 17 Kasım 2017’de İYİ Parti Kurucu il başkanı olarak yeni bir sayfa açtı. 11 Mart 2018’de yapılan ilk il kongresini kazandı.  Şimdi de, milletvekili aday adaylığı nedeniyle Mayıs 2018’de ayrıldığı İYİ Parti İl Başkanlığı görevine yeniden dönmek için yola çıktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.