İYİ Parti Bursa’da ilçe delegeleri tamam

İYİ Parti Bursa’da ilçe delegeleri tamam
21.01.2020
A+
A-

İYİ Parti Bursa’da kongre heyecanı, delege seçimleriyle başladı.

Pazar günü Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Orhangazi, Karacabey ve Gemlik ilçelerinde gerçekleştirilen delege seçimlerinde demokrasi şöleni yaşandı.

Delege seçimleri, çarşaf liste yöntemiyle yapılırken, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Uzm. Dr. Yahya Bahadır, 8 İlçeye de ziyarette bulunarak, gerçekleştirilen seçim heyecanına ortak oldu.

İlçe kongrelerinin Şubat ayının 2. haftasında başlayıp, Mart ayının 2. haftasında tamamlanacağını, İYİ Parti Bursa İl kongresinin de Nisan veya Mayıs ayı içerisinde yapılacağını açıkladı.

İl Başkanı Bahadır; ‘Delege seçimlerinde dikkat ettiğimiz tek husus, tüm arkadaşlarımızın delege seçilebilmesinin önünü açmak için çarşaf liste yöntemini tüm sandıklarda geçerli kılmak oldu. İYİ Parti’de bölücü ve yıkıcı unsurların dışında siyasi yelpazenin tüm renkleri var. Biz İYİ Partililer demokrasinin sandıktan güçlenerek çıkacağına inanan bir misyonun siyasi temsilcileriyiz. O yüzden en küçük seçim olan demokrasinin temel ayağından, delege seçimlerinden başladık. Ve tüm arkadaşlarımızın delege adayı olabilmesinin önünü açtık. Türkiye’nin kararmış olan geleceğine bir ışık olabilmek için verdiğimiz mücadelenin ilk halkası olan ilçe delege seçimleri’ne ilginin fazla olması il ve ilçe yöneticilerinin ne kadar doğru bir karar verdiğinin göstergesidir. 2. olağan kongremizin ilk ayağı olan, 8 ilçemizde üyelerimizin önüne koyduğumuz sandıktan İYİ Parti güçlenerek ve Türkiye’ye örnek olacak bir birliktelik çıkmıştır. Partimizi iktidara taşıyacak olan kadroları bugün itibari ile sandığın hür iradesi seçmiştir.’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.