İYİ Parti Bursa Teşkilatı, 5 milletvekili ile sel bölgesinde…

İYİ Parti Bursa Teşkilatı, 5 milletvekili ile sel bölgesinde…
23.06.2020
A+
A-

İYİ Parti Bursa İl Teşkilatı, 5 kişilik milletvekili heyeti ve partililerle Bursa Yenişehir ve Kestel’de selden zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu.

İYİ Parti Genel Başkan yardımcıları Bursa milletvekilleri Ahmet Kamil Erozan ve İsmail Tatlıoğlu ile Meclis Grup Başkanı ve Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar, Ankara Milletvekili Ayhan Altuntaş, Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu olmak üzere 5 kişilik milletvekili heyeti ve il teşkilatımızın yoğun katılımıyla afet bölgelerinde incelemede bulunarak, afetzedelere taziye, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Bursa İl Başkanı Dr. Yahya Bahadır, Kestel Dudaklı’da yaptığı açıklamada, ”Bursa Kestel Dudaklı ve Yenişehir Marmaracık bölgeleri, sel felaketi nedeniyle hem can, hem de mal kaybı yaşayan bölgelerimiz. Bu zor günde vatandaşlarımızın yanında olmak istedik. Selden zarar gören vatandaşlarımızın kayıplarının ve zararlarının en kısa sürede giderilmesi için çalışmalar yapacağız. Ve iktidarın bu konudaki çalışmalarının takipçisi olacağız. Bu zor programda bizimle birlikte olan milletvekilleri heyetimiz ile eşlik eden bütün dava arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ederim.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.