İYİ Parti Bursa İl Teşkilatı’ndan ilçe teşkilatlarına ‘hayırlı  olsun’ ziyareti

İYİ Parti Bursa İl Teşkilatı’ndan ilçe teşkilatlarına ‘hayırlı  olsun’ ziyareti
19.06.2020
A+
A-

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Uzm. Dr. Yahya Bahadır ve il yöneticileri; kongresini tamamlayan 16 ilçe yönetimine pandemi sonrasında “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

Ziyarete genel başkan yardımcıları ve Bursa Milletvekilleri Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu ve Ahmet Erozan da katılarak ilçelerin sorunlarını ilçe başkanlarından dinledi.

Kongrelerini tamamlayan ilçe yönetimlerini ziyaretleri konusunda açıklamalarda bulunan İl Başkanı Uzm. Dr. Yahya Bahadır; ”Zorlu ve sıkıntılı bir süreci geride bıraktığımız bu günlerde hem sizlere kongre sonrası ‘hayırlı olsun’ diyebilmek, hem de ilçelerimizdeki salgın süresince yapmış olduğunuz çalışmalar ile partimizi en iyi şekilde temsil ettiğiniz için teşekkür etmek için aranızdayız.” dedi.

Başkan Bahadır şunları söyledi:

”Önümüzdeki günlerde, sizin de görmüş olduğunuz gibi eski normallerden öte kendi normalleşmemizi İYİ insanlar olarak gerçekleştirme zorunluluğu doğmuştur. İYİ insanlar pandemi süresince cephelerini terk etmeyerek Bursalıların yanlarında dimdik durmuş ve vatan sevgilerini bir kez daha kanıtlamıştır. Genel Başkan Yardımcılarımız Covid-19 salgını  ile gelen sorunlar ve bu sorunlara genel merkezimizin ürettiği politikaları sizler ile paylaşırken aynı zamanda ilçenizdeki sorunları dinleyerek bunları Ankara’da en yüksek perdeden 85 milyon vatan evladına anlatmak için burada bizler ile birlikteler. Şunu bilmeliyiz ve vatandaşlarımıza anlatmalıyız ki ülkemizde sorunların Çözüm adresi İYİ Parti ve yorulmak bilmeden çalışan kadrolarıdır. Hepinizi sevgi ve saygı ile kucaklıyorum.”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu ve Ahmet Kamil Erozan; kongrelerini tamamlayan 16 ilçe teşkilatının başkan ve yöneticileriyle yaptıkları  görüşmelerde bölgesel konulardaki sorunları not alarak, en kısa zamanda çözülebilmesi için gerekli adımların atılacağını belirttiler.

EROZAN: MASKEYİ 1 LİRA BEDELLE VERMEYİ LÜTUF SAYDILAR

İlçe teşkilatlarıyla yapılan toplantılarda konuşan partinin Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan; “Corona iktidar için neredeyse fırsata dönüşmüş duruma vesile oldu. 1 kişiye onlarca görev yükleyerek, atama bekleyen yüzbinlerce diplomalı evladımızın haklarını da gasp etmiş oldular. Sokağa çıkma kısıtlamasında kendi yandaşlarının çevre katliamı yapmalarına göz yumarlarken, söz verdikleri halde vatandaşlara ücretsiz dağıtamadıkları maskeyi 1 lira bedelle vermeyi lütuf saydılar. İlçe teşkilatlarımızı zinde gördüm. İçinizdeki ülkemize hizmet sevdasının geleceğe yön vermesini her zaman diliyorum.” diye konuştu.

TATLIOĞLU: SIKINTILARI AJANDAMIZA YAZDIK

Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu da yaptığı konuşmada, “İl yöneticilerimizle birlikte aranızdayız. Pandemi nedeniyle bir araya gelemedik. Uzun bir süre sonrasında da olsa yine birlikteyiz. Genel sorunlar bu salgın sürecinde  katlanarak devam etti ve etmeye de devam edecek gibi gözüküyor. Aynı zamanda da tarım şehri olan Bursa bu aylarda arka arkaya yaşadığı sel ve dolu nedeniyle dağ ilçelerimizde ciddi bir rekolte kaybına uğradı. Konuyu TBMM Kürsüsünden ‘Afet Bölgesi’ ilan edilmesi için en yüksek perdeden seslendireceğim. 16 ilçemizi gezdik, gördük. Sıkıntıları ajandamıza yazdık. Yaşadığınız ilçede sorunları çözmek istiyorsanız önce samimi sonrasında da İYİ insan olmanız lazım. Biz İYİ insanlar olarak çıktığımız bu manevi yolda her zaman hemşerilerimizle birlikte olmaya devam edeceğiz. Aynı azimle aynı kararlılıkla. Bursa İYİ’leşecek!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.