İYİ Parti Bursa İl Kongresi ertelendi

İYİ Parti Bursa İl Kongresi ertelendi
16.07.2020
A+
A-

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’nca daha önce 9 Ağustos’ta yapılacağı duyurulan İl 2. Olağan Kongresi, bir hafta  ertelendi.

Daha önce İl Başkanı Dr. Yahya Bahadır tarafından, 9 Ağustos 2020 Pazar günü yapılacağı duyurulan İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresinin tarihi, İl Başkanlığı’nın talebi üzerine 16 Ağustos olarak bir hafta sonraya alındı.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın imzasıyla Bursa İl Başkanlığı’na gönderilen yazıda, ”İYİ Parti Tüzüğü ve belirtilen Genel İdare Kurulu kararı ile devredilen yetkiye istinaden, İYİ Parti Bursa İl başkanlığı’nın kongre tarihi, 09 Ağustos 2020 olarak belirlenmiş ve ilgi yazımızla tarafınıza bildirilmişti.

İl Başkanlığınızı talebi üzerine Teşkilat Başkanlığımızca yapılan değerlendirme sonucunda İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’nın kongre tarihi; 16 Ağustos 2020 pazar günü olarak belirlenmiştir” denildi.

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi, Nilüfer’de İbrahim Yazıcı Stadı’nda gerçekleştirilecek.

Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen kongrelerin; İYİ Parti Başkanlık Divanı kararıyla yeniden başlamasıyla birlikte geçtiğimiz hafta sonu Nilüfer İlçe Kongresi yapılmış, Bursa’da ilçe kongreleri tamamlanmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.