İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır’dan ‘EVİNDE KAL’ uyarısı

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır’dan ‘EVİNDE KAL’ uyarısı
21.03.2020
A+
A-

Coronavirüs salgınına karşı vatandaşların kalabalık ortamlardan kaçınmaları ve evlerinde kalmaları yönündeki çağrılara İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır da “Evinde Kal, Coronayla Mücadelede Yer Al” diyerek parti teşkilatına uyarılarda bulundu.

Çin’de başlayan ve tüm ülkeleri etkisi altına alan coronavirüsüne karşı etkin önlemler alınmaya çalışılırken, ülkemizde de Sağlık Bakanlığı tarafından yoğun tedbirler alındı. Ülke genelinde birçok etkinlik ve organizasyon iptal edilirken, vatandaşların da hijyen  kurallarına uymaları ve kalabalık ortamlarda bulunmamaları yönünde uyarılar yapılıyor. Bu kapsamda bir çok işyeri coronavirüs ile mücadele kapsamında çalışmalarına ara verirken, vatandaşların da evlerinden dışarı çıkmamaları yönünde uyarılar yapılıyor.

İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır, yaptığı açıklamada parti teşkilatına uyarılarda bulunarak, “Evinde Kal, Coronayla Mücadelede Yer Al” dedi ve tavsiyelere uyulması gerektiğini söyledi.

Başkan Yahya Bahadır’ın açıklaması şöyle:

”Ülkemizde de görülmeye başlayan Coronavirus enfeksiyonundan korunmak ve yayılmasını önlemek için “EVİNDE KAL” çağrısına uymak hepimizin sorumluluğudur.

Bu amaçla yayınladığımız iç genelge ile hastalıkla mücadele kapsamında teşkilatlarımızdan tüm toplantı faaliyetleri ertelenmiş olup, İl ve İlçe teşkilatlarımızda acil ve zaruri hallerde hizmet vermek için sadece çalışanlar ve bir nöbetçi yönetici bulundurulmaktadır.

Bu süre zarfında partililerimizin duyurulan “EVİNDE KAL” tavsiyesine uymalarının kendileri ailesi yakınları ve toplum sağlığı açısından önem arz etmektedir.

Tüm insanlığı etkileyen bu salgın hastalığa karşı mücadele eden bir hekim olarak, sağlık çalışanlarımızın yürüttüğü fedakâr çalışmalara toplum olarak işbirliği ve katkı koyarak bu sağlık sorunu başarı ile aşacağımız inancımız tamdır.

Bu vesile ile herkese sağlıklı ve İYİ gelecek temenni eder, Türk ve İslam âleminin Miraç Kandilini ve Nevruz Bayramını tebrik eder, saygılar sunarım.”

 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.