İYİ Parti Bursa, ‘Günümüz Türkiyesi’nde Kadın Olmak’ sempozyumu düzenliyor

08.12.2018
A+
A-

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı, İYİ Parti Sosyal Politikalar ve Kadın Politikalarında Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı A. Sibel Yanıkömeroğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı, ‘Günümüz Türkiyesi’nde Kadın Olmak’ sempozyumu düzenliyor.

Sempozyumda Av. Eray Karınca, Av. Nevin Palacıoğlu Canbaz ve Psikolog Mürşit Atlıakın konuşma yapacaklar.

09 Aralık 2018 Pazar günü  saat 13:30’da BAOB Yerleşkesi Oditoryum Salonu’nda gerçekleştirilecek sempozyumun moderatörlüğünü ise Serpil Arslantürk yapacak.

Semra Doğan

İYİ Parti Bursa Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Semra Doğan yaptığı açıklamada, ‘’Ülkemizde bir yara haline gelen kadına yönelik şiddet, tecavüz ya da cinayetsiz günümüz geçmiyor, hatta kadın olmanıza da gerek yok. Aynı muameleye çocuklar da maruz kalabiliyor. Türkiye’de kadın olmak gerçekten zor… Kadına verilen haklar bir yana, sosyal ve iş yaşamında da durum farklı değil. Bizler de İYİ Parti olarak 5 Aralık kadına Seçme ve Seçilme Hakkı verilmesinin 84.yıldönümü haftasında ‘Günümüz Türkiyesi’nde Kadın Olmak’ sempozyumu düzenliyoruz. Düzenleyeceğimiz sempozyumda Türkiye’de kadın olmayı uzman arkadaşlarımız anlatacaklar. Bu vesileyle Bursalı kadınlarımızı sempozyumu izlemeye davet ediyoruz’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.