İYİ Parti Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Grubu’ndan ‘canlı yayın’ önerisi

İYİ Parti Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Grubu’ndan ‘canlı yayın’ önerisi
09.07.2019
A+
A-

İYİ Parti Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Grubu, Büyükşehir belediyesi ve iştiraklerinde yapılacak olan ihalelerin canlı yayınlanması için önerge verdi.

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Mehmet Temirtaş yaptığı açıklamada, ‘’Belediye ve iştiraklerinde yapılan ihalelerde şaibelerin önüne geçmek adına canlı yayı yapılmasını uygun buluyoruz. Yapılacak olan ihalelerin şeffaf bir şekilde kamuoyuna aktarılması doğru bir uygulama olacaktır. Bu konunun gündeme alınması ve görüşülmesi için İYİ Parti Grubu olarak Büyükşehir Belediye Meclisinde önerge verdik’’ dedi.

İYİ Parti Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Grubu’nun önergesi şöyle:

”Belediyelerin tasarrufları sebebiyle kamu kaynaklarının verimsiz kullanılması ve israfı sıkça ülkemiz gündemine gelmektedir. Bu tartışmaların önüne geçmek amacıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi kendi nezdinde ve iştiraklerinde yapılan ihaleleri canlı yayınlama kararı almıştır.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin de bu uygulamaya öncülük edebilmesi amacıyla belediyemiz ve iştirakleri nezdinde yapılacak ihalelerin canlı olarak yayınlanması hususunun gündeme alınmasını arz ederiz.

Mehmet Temirtaş

Adnan Akın

Ahmet Koçinalı

Bülent Mumcu

Ersal Kaya

Ferit Gürsoy

İsa Söğüt

Mehmet Aybars Yılanlı

Mehmet Kaplan

Oğuz Hançer

Sedat Hiçdurmaz”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.