İYİ Parti adayları, engelli vatandaşlarla iftarda buluştu

İYİ Parti adayları, engelli vatandaşlarla iftarda buluştu
07.06.2018
A+
A-

Bursa İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’nca şehrimizin engelli dernek temsilcileri ve engelli vatandaşlarla birlikte olmak amacıyla bir iftar yemeği düzenlendi.

Mudanya yolunda Heybeli Otel’de gerçekleştirilen iftar yemeğine Altı Nokta Körler Derneği adına Ömer Sözen, Bursa Engelliler Düşünce Derneği adına Hasan Duman, Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi adına İbrahim Sönmez, Mudanya Engelliler Derneği Üyeleri, Uygar Görme Engelliler Derneği adına Feyyaz Ocak, Down Sendromu Sevgi Derneği adına Fikri Haşal, Bursa Spastik Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Derneği adına Veldane Mutlu, Bursa Engelli Kadınlar Derneği adına Canan Baygın, Türkiye Sakatlar Derneği Eski Başkanları Sayın Selim Uzun ve İsmail Tunç ile İYİ Parti Bursa İl Başkanı Bayram Kazancı, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İYİ Parti Gençlik Kolları yöneticileri ile İYİ Parti Bursa Milletvekili Adayları Sermin Can Özensoy, Betül Bayraktar Orhan, Özgür Şimşek, Abdullah Alagöz ve Yüksel Selçuk Türkoğlu katıldı.

Yemeği organize eden ve milletvekili aday adayı olmak üzere il yönetim kurulundaki görevinden ayrılan eski il yöneticisi Beyhan Erdoğan, yaptığı konuşmada İYİ Parti olarak her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını ifade etti.

Milletvekili adayı Yüksel Selçuk Türkoğlu da yaptığı konuşmada engellilerin sorunlarına değindi ve İYİ Parti’nin “Milletimizle Sözleşme” adını verdiği seçim beyannamesinin engellilerle ilgili maddelerinden bahsetti.

Bursa İyi Parti İl Başkanı Bayram Kazancı ise kürsüye geldiğinde engellilerin yaşadıkları sorunlara değinerek yasalardaki eksikliklerinden dolayı, engellilerin gerek iş hayatında gerekse günlük yaşamda ötekileştirilmemesi gerektiğinin öneminden bahsetti. Kazancı, “Sizler engelli İnsanlar değil bizler tarafından engellenen insanlarsınız” tespitinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.