İYİ GENÇLİK BURSA, A TAKIMINI BELİRLEDİ

21.12.2018
A+
A-

İYİ Parti Bursa teşkilatında, ilçe gençlik kolları başkanları, il başkan ve il başkan yardımcıları ve il gençlik divan kurulu üyeleri tanıtımı gerçekleştirildi.

İYİ Parti GİK üyesi Buğra Aslanoğlu’nun da katıldığı Bursa il ve ilçe gençlik kolları tanıtım toplantısında coşkulu anlar yaşandı.

Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Özmen, tanıtım toplantısında İYİ Gençliğin neden burada var olması gerektiğini altını çizerek, her Türk gencinin sorumlulukları olduğunu söyledi.

Başkan Özmen, ‘’Türk gençleri olarak bizim; ‘baba ben sünnet oldum’ diye şehitliğe giden şehit çocuğumuza, Habur rezaletinde sızlayan vicdanlara, sendikalaştı diye, hak aradı diye işten atılan işçilerimize, atanamayıp intihar eden Merve Öğretmen’e, oğluna pantolon alamadığı için hayatına son veren İsmail Devrim’e, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan’a karşı sorumluluğumuz var. Bayrağa, vatana, millete, Mustafa Kemal Atatürk’e sorumluluğumuz var’’ dedi.

‘’Bizler cesurlar ve iyiler hareketiyiz. İYİ Gençlik Teşkilatı’nın her bireyi, çevresine ve topluma örnek bir gençtir ve olacaktır’’ ifadelerini kullanan Onur Özmen sözlerini şöyle sürdürdü:

‘’Şimdi önümüzde bir mahalli seçim süreci var. Partimize desteğimiz tamdır. Yeşil Bursa büyüklerimizin anısı değil, yarınların yaşanılanı olacaktır. Tüm teşkilatlarımız ile kenetlendik; bir olduk, aile olduk geliyoruz. İYİ’lerin iktidarı için, İYİ belediyeler için geliyoruz. Son sözümüz; partimizde de bir gelenek haline gelen, her yerde son sözümüz olan; ‘NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE’dir.‘’

Bursa İl Gençlik Kolları divan kurulu listesinde şu isimler yer aldı:

İl Başkanı: Onur Özmen

Sekreter (Yönetim Ve Tüzükten Sorumlu): Tayfun Işık

Sekreter (Resmi Yazı İşlerinden Sorumlu): Alican Pakten

Sayman: Anıl Çalık

Teşkilat Başkanı: Yusuf Akpınar

Teşkilat Başkan Yardımcısı: Onur Çiçek

Hukuk Ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Av. Ece Durmaz

Basın, Yayın Ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Tolga Kuroğlu

İnsan Hakları Ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Nazan Otlaca

Üniversitelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Abdulkerim Görgülü

Ar-Ge’den Sorumlu Başkan Yardımcısı: Tuğrul Becer

STK Ve Halka İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Umur Güngör

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.