İşte AK Parti yaparsa böyle yapar!

30.11.2018
A+
A-

Mudanya kordonu, poyraza dayanamadı!

Bursa ve çevresinde etkili olan sağanak yağış ve rüzgar, Mudanya sahilindeki ahşap parke, gölgelik ve oturma bankalarını yerlerinden söktü.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalesi yapılan ve yapımı 5 yıl süren Mudanya sahili kordon düzenlemesinin, geçtiğimiz yaz aylarında tamamlanarak törenle açılışı yapılmıştı.

  

İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Fehim Çaptık, 5 yılda tamamlanan ve yapım aşamasında Mudanya sahil esnafının büyük sıkıntılar çektiği kordonun, Mudanya poyrazına dayanamadığını söyledi.

Poyraz nedeniyle yerlerinden kopan parçaları ve kordonun görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Çaptık, ‘’Mudanya Sahil Projesi’nin 5 yıl billboard reklamlarında resimlerini gördük. 28 Mart 2014 tarihinde sahil projesi imzalandı. 4 yıl boyunca Mudanyamız ve esnafımız sahile, kordona hasret kaldı. Sonuç; Mudanya poyrazına dayanamadı. Yine vatandaşımızın cebinden çıkacak, yandaşı zengin yapacak vizyonsuz projeleriniz. Bir öğrenemediniz gitti. Hizmet vatandaşa yapılır, yandaşa değil’’ diyerek Büyükşehir Belediyesine büyük tepki gösterdi.

Mudanya kordon projesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale edilmiş, ihaleyi alan firmanın çalışmalara başlaması esnasında itirazlar nedeniyle uzunca bir süre sahil şeridinin yapımı ertelenmişti.

İhalenin tekrarlanması ve sürecin uzaması nedeniyle Bursalılar, Mudanya sahilinden ve gezi yollarından yararlanamamış ve sahilin keyfini çıkarmıştı.

Mudanya sahil şeridi yapım aşamasında kullanılan malzemelerin bu yolda kullanılmaması gerektiği uyarılarına kulaklarını tıkayan AK Partili Büyükşehir Belediyesi, ısrarla bu yanlışa devam etti. Sonuçta uyarı yapanlar, Mudanya sahil şeridinin bu görüntüleri karşısında haklı çıktılar.

Vatandaşın vergileriyle yapılan bu hizmetler, ‘yol yaptık’ diye övünen AKP’nin yandaş müteahhitlere rant sağlayabilmek için yanlışlara göz yumduğunu gösteriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.