İsmet Karaca’ya dayanışma yemeğinde büyük ilgi

İsmet Karaca’ya dayanışma yemeğinde büyük ilgi
04.02.2020
A+
A-

CHP Bursa İl Başkan adayı İsmet Karaca, Osmangazi İlçe Örgütü’nün dayanışma yemeğine katıldı. Etkinlikte büyük ilgi gören Karaca burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi.

CHP’nin 9 Şubat Pazar günü yapılacak olan il kongresi öncesinde çalışmalarını sürdüren Başkan adayı İsmet Karaca, CHP Osmangazi İlçe Örgütü’nün düzenlediği dayanışma yemeğine katıldı. CHP eski milletvekili Behram Şimşek, CHP Bursa milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Erkan Aydın  ile beraber, Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilçe örgütlerinin başkanları ve parti üyelerinin katıldığı program yoğun ilgiye sahne oldu. Yemekte, masa masa dolaşarak, partililerle el sıkışan Karaca’ya ilgi büyüktü.

BAŞARIYA OLAN İNANCIM ARTIYOR

Partililer ile sohbet eden ve fotoğraf çektiren Karaca, 31 Mart’ta büyük bir fırsatın kaçırıldığını belirterek, CHP Bursa örgütünün birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini vurguladı. CHP Bursa İl Başkan adayı İsmet Karaca, örgütün ilgisini gördükçe başarıya olan inancının arttığını kaydetti. CHP’nin vicdanı olacağını sözlerine ekleyen İsmet Karaca, 9 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan il kongresindeki rakiplerine de başarılar diledi.

OSMANGAZİ SAYILI İLÇELERDEN

CHP Osmangazi İlçe Başkanı Mete Akyolcular da etkinliğin ev sahibi olarak yaptığı konuşmada daha çok çalışmaları gerektiğine değinerek, “CHP örgütü olarak birlik içinde olmalıyız. Osmangazi, Bursa’nın en önemli ilçelerinin başında geliyor. Seçmen sayısı olarak Türkiye’nin sayılı ilçelerinden. Bu yüzden çalışmalarımızı artırmalı ve birlik, beraberlik içinde hareket etmeliyiz” ifadelerini kullandı. Akyolcular, partililere, dayanışma yemeğine gösterdikleri ilgi için de teşekkür etti.

BAŞARISIZLIĞI CEZALANDIRIN”

31 Mart yerel seçimlerinde, CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mustafa Bozbey de gecede yaptığı konuşmada dikkat çekici ifadeler kullandı. Yerel seçimde maalesef başarısız olduklarını belirten Bozbey, partililere “Başarısızlığı cezalandırın” diye seslendi.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.