Milletvekili Adayı İsmail Şenol: Ülkenin tek kurtuluşu İYİ’lerde…

Milletvekili Adayı İsmail Şenol: Ülkenin tek kurtuluşu İYİ’lerde…
12.06.2018
A+
A-

İYİ Parti milletvekili adayları vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. 2. bölge Bursa Milletvekili adayı İsmail Şenol, seçim çalışmalarında yaşadıkları ve kendilerinden çözüm için talep edilen sorunları katıldığı bir panelde partililerle paylaştı.

Hedefinde iktidar partisi AK Partinin sosyal politikaları olan Şenol; “16 yıldır iktidara hükmeden, ama iktidarı tartışılır bir yönetim benimsenmiştir. Bugün gelinen noktada insanlar aç oldukları halde, yaşadıkları korkular nedeniyle açlıklarını dahi haykıramamaktadır. Bir ülkenin idarecileri yönetime geldikleri 2002’de sosyal yardıma muhtaç olarak devir aldıkları 300 bin aileden, bugün 3,5 milyona çıkmış! Bu rakama çıkardık diye bir iktidar partisi hiç övünülür mü? Siz biz bu rakamı sıfırladık demeniz lazım ki; hakikaten biz de yüzde 7,5 büyümüşüz vay be diyebilelim. Sanal rakamlarla büyüyoruz ama dolar coşuyor, bu nasıl iş? Vatandaşlarımızın ana gündemi eve götüreceği ekmek olmuş. Biz kuracağımız fonla önce geçim derdini, sonrada kendisine bulacağımız iş ile ailesine kalıcı gelir kazandıracağız. Devletin yancılar tarafından tarumar edilen kaynaklarını, milletin gerçek sahiplerine vereceğiz. TBMM’nin Parlamenter Sistemin tekrar işlerlik kazanmasını sağlayarak Cumhuriyet’in temel değerlerine döneceğiz” ifadelerini kullandı.

PROJELER SANAL!

Şenol; ülkenin tek kurtuluşunun liderleri Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener ve ekibinin iktidara gelmesi olduğunun altını çizerek; “Gittiğimiz yerlerde bunu açıkça görüyoruz. Eskiden vatandaşlarımız alternatif mi var diyordu. Vatandaşlarımızda artık en iyi alternatifin İYİ Partinin ehil kadroları olduğunu görüyor. Onlarda görüyor ki; bazı yancılar stantlarımıza vahşice saldırıyor. Sayın Akşener dışında tüm Cumhurbaşkanı adayları Bursa’ya geldi. Merakla beklenen sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dı ve onun söyleyecekleri. Kamuoyuna aktarılan haberlerden gördüğümüz sayın Erdoğan’nın önümüzdeki dönemde 45 milyar lira Bursa’ya harcayarak Mega Sanayi Bölgesi kazandırmak, birde muazzam bir YHT istasyonu! Konuşmasında Bursa’nın öncelikli sorunlarından hiçbirine çözme sözü vermedi. Belediye başkanlarını vatandaşlarla karşı karşıya, kaderleriyle baş başa bıraktı. Bursa’ya, 16 yılda 8 milyar vergi toplanmasına rağmen anca 2,5 milyar yatırım yapan, 16 projede 342 kilometre bölünmüş yol yaptığını iddia etmesine rağmen ite kaka 169 kilometre yapan, TOKİ marifeti ile 20 bin konut kazandırdık demesine rağmen, gerçekte 9 bin konut yapan, onunda Doğanbey’in 2 bin konutunu yıkmak zorunda kalacak olan bir AKP sizce Mega OSB açabilir mi? Bu ziyaret sonrası Beton Bursa’nın daha da konut yoğunluğunun artacağı izlemini edindik, bunu söylemek için de filozof olmaya gerek yok. 24 haziranda hala keklenmemek istiyorsanız o güneşin doğuşuna mutlaka izin verin” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.