İsmail Ok: Algı operasyonuna başladılar!

20.12.2018
A+
A-

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, Balıkesir’in bütün ilçelerinde belediye başkan adaylarını kendisinin belirleyeceği yönündeki iddialara cevap verdi.

2014 yılında yapılan yerel seçimlerde seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’un baskı ve tehditle istifa ettirildiğini söyleyen Ok, “Bütün Türkiye’ye rezil olduk. Bu hukuk dışı uygulama halkımızın iradesini yok sayarak aklıyla alay etmektir. Öte yandan ulusal yayın yapan yandaş kanallarda bile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ndeki yolsuzluk iddiaları bütün Türkiye’de aylarca konuşuldu. Ama yetki ve sorumluluk sahiplerinden hiçbir ses çıkmadı. Hani hukuk devleti nerede? Tüyü bitmedik yetimin hakkını kim koruyacak? Maalesef gözbebeğimiz evlatlarımızın geleceği gasp edilmiştir” dedi.

Balıkesir Belediyesinin iflas ettirildiğini ve belediyeyi aylardır kimin yönettiğinin bile belli olmadığını dile getiren Ok, “Büyükşehir Belediyesi’ndeki haksız hukuksuz adaletsiz ve liyakatsiz yönetimlerin verdiği zararı ve tahribatları burada yazmaya kalksak sayfalar almaz. Saltanatlarının yıkılacağının farkına varan Haramiler algı operasyonlarına hemen başladılar. AkTroller harekete geçtiler bile” diye konuştu. Ok şunları kaydetti:

“Neymiş efendim! Balıkesir’in bütün ilçelerinde belediye başkan adaylarını İsmail Ok belirleyecekmiş! El insaf! Bu külliyen yalan ve iftiradır. Büyükşehir belediye başkanlığı adaylıklarında illerde hangi parti adayının yarışacağını belirleyen komisyon, aynı şekilde ilçeleri de belirleyecektir. Bu tür dedikodularla fitne-fesat üreterek özellikle şahsımı ve İYİ Parti’yi CHP tabanı ile karşı karşıya getirmeye çalışıyorlar. Daha önce İl başkanım Nedim Tuna Bey ile yapmış olduğumuz basın açıklamasındaki bazı kelimeleri cımbızla çıkararak CHP tabanını tahrik edip aldatmaya kalkanların hevesleri kursağında kalmıştır. Çünkü CHP tabanı ‘Aldanan ve Aldatanları’ çok iyi bilmektedir. Şahsımın yalan iftira ve entrika ile hiçbir zaman işi olmamıştır. Kuvvacılar bizi çok iyi bilmektedirler. Fazla söze gerek yok. Özellikle Kuvay-i Milliye ruhuna sahip olan CHP tabanı ülkemizde ve Balıkesir’de oynanan emperyal oyunların farkındadır. Dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne giydirilen Tek Adam Rejimine karşı hep birlikte verdiğimiz mücadele hafızalarda tazeliğini korumaktadır.”

(Kaynak: haberayyildiz.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.