İnegöl’de sokak basketbolunun şampiyonları belli oldu

10.09.2018
A+
A-

İnegöl Belediyesi’nin düzenlediği Sokak Basketbolu turnuvası sona erdi. 33 takımın yer aldığı turnuvada 5 kategoride şampiyonlar belli oldu.

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen Sokak Basketbolu Turnuvası Cumartesi akşamı oynanan final müsabakalarıyla sona erdi. 5 ayrı kategoride toplamda 33 takımın yer aldığı turnuvada; büyük erkekler 10 takım (grup), genç erkekler 4 takım (lig), yıldız erkekler 9 takım (grup), küçük erkekler 5 takım (lig), minik erkekler 5 takım (lig) ile mücadele etti.

KUPA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Perşembe günü başlayan turnuva Cumartesi akşamı oynanan final müsabakalarıyla sona ererken, final karşılaşmaları büyük çekişmeye sahne oldu. Heyecanın doruk noktalara ulaştığı müsabakaların ardından gruplarında ilk 3’e giren takımlara kupa ve madalyaları 22.30’da düzenlenen törenle takdim edildi.

Törene Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ile Belediyespor yöneticileri de katılım gösterdi. Kupa takdimi öncesi bir konuşma yapan Eşref Yiğit, “4 gün önce başlamış olduğumuz Sokak Basketbolu Turnuvamızın sonuna geldik. Turnuvaya 5 farklı kategoride toplam 33 takım katıldı. Katılan tüm takımları ve sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki yıllarda da turnuvamız devam edecek. Güzel bir turnuva oldu. İnegöl Belediyesi olarak 7’den 77’ye tüm vatandaşlarımızı spor yapmaya teşvik eden, sporun içinde tutan bir yönetim anlayışı sergiliyoruz. İnşallah bundan sonra da sportif anlamdaki faaliyetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

   

DERECEYE GİREN TAKIMLAR

Konuşma sonrası dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. 5 kategoride dereceye giren takımlar ise şöyle sıralandı: Minikler kategorisinde; 1’inci Yıldızlar, 2’nci Üç Silahşörler, 3’üncü Gölge Üçlü oldu. Küçükler kategorisinde; 1’inci Harlem Global, 2’inci Acemi Birlik, 3’üncü Jorden Brothers oldu. Yıldızlar kategorisinde; 1’inci Big Brothers, 2’nci Şututgart, 3’üncü ise Final oldu. Gençler kategorisinde; 1’inci Four Titan’s, 2’nci MVP Akademi, 3’üncü Similodon oldu. Büyükler kategorisinde ise; 1’inci Mesut Plastation, 2’nci Kaptan Oto, 3’üncü XYV oldu.

   

Turnuva kapsamında; turnuvanın en değerli oyuncusu ile birlikte smaç yarışması ve 3’lük yarışmasının şampiyonları da belli oldu. En değerli oyuncu Kaan Ergül seçilirken, smaç yarışmasının şampiyonu Melih Demirci, 3’lük yarışmasının şampiyonu ise Doğancan Öztürk oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.