İMSİAD, 1050 Konutlar Projesi’ni vekillere anlattı

İMSİAD, 1050 Konutlar Projesi’ni vekillere anlattı
07.09.2020
A+
A-

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), sektör ve kent yararına sürdürdüğü çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor.

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 1050 Konutlar (Akpınar Mahallesi) kentsel dönüşüm ve ulaşım projeleri ile ilgili şehrin önemli dinamikleriyle bir araya gelmeyi sürdürüyor. İMSİAD Yönetimi, Bursa Akademik Oda Başkanları’nın yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekilleri Mustafa Esgin ve Atilla Ödünç ile ayrı ayrı toplantı yaptı.

Toplantıda, İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç ve İMSİAD Taahhüt Komisyonu Başkanı İbrahim Cem Oflaz, 1050 Konutlar’da yapılacak kentsel dönüşüm projesi ve kent genelinde uygulanması yararlı olacak ulaşım projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

“1050 Konutlar dönüşümünü Bursa yapmalı”

İMSİAD Dernek Merkezinde gerçekleşen toplantılarda İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, Vekil Esgin ve Ödünç’e, Bursa ve ülke ekonomisine Bursa müteahhitlik sektörünün katkılarına yenilerini ekleyebilmesi için 1050 Konutlar ve Bursa’mızın kentsel dönüşümünde Bursa’ya emek vermiş olan IMSIAD Üyelerinin sorumluluk almaları, yeni imarlı alanların açılması, Bursa’mıza Kayapa ve Hasanağa Bulvarları, Güney Çevre Yolu kazandırılması gibi konularda talep ve önerileri iletti.

Andıç daha sonra 1050 Konutlar projesi ile ilgili hazırladıkları projeye dair görsel ve animasyonlar üzerinden bilgiler verdi. 1050 Konutların muhakkak dönüşmesi gereken bir bölge olduğu konusunda herkesin hemfikir olduğunu ancak buraya yapılacak projenin, yoğunluk artışı olmayan, mahalle dokusunu bozmayan, orada yaşayan dar gelirli vatandaşı mağdur etmeyen, bölgeye değer katan bir proje olması gerektiğinin de altını çizdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.