İmamoğlu’ndan yandaş medyanın ‘diploma’ kumpasına yanıt!

21.06.2019
A+
A-

Seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yandaş medyanın ‘diploması sahte’ iddiasına “Ne yapacaklarını şaşırdılar. Konuşmadıkları konu da kalmadı. Bu sabah da benim diplomamla ilgili haber yapmışlar ama altını çizelim, olan diplomamla ilgili” sözleriyle yanıt verdi.

Ekrem İmamoğlu, amatör spor kulübü temsilcileriyle bir araya geldi.

İmamoğlu’nun konuşmasından satır başları:

Alınan İmamoğlu’nun seçim hakkı değil, 16 milyonun seçme hakkıdır. Bu nedenle 23 haziran seçimleri asla rakibimle benim aramdaki mücadele değildir. Kendi nefsinin peşine düşenlerle hakkını arayanların mücadelesi. Bunu hiçbir zaman unutmayın. Bu mücadelede İmamoğlu’nun yanında olmak demek hakkın adaletin haklının yanında olmak demektir. Bu mücadelede İmamoğlu’nu desteklemek demek demokrasiyi kardeşliği barışı milletçe kucaklamayı desteklemek demektir.

16 milyon istanbullu 48 saat sonra aylardır oynanan oyunu bozduğu zaman kazanan ben olmayacağım partim de olmayacak demokrasi olacak.

48 saat hepimizi ülke adına olağanüstü görev bekliyor.

Tüm hemşehrilerime söylüyorum. Sadece çocuklarımızı düşünün. Sandık başına gidin ve özgür iradenizle karar verin. İnandığınız aday her kimse etki altında kalmadan mahalle baskısına boyun eğmeden mührü inandığınız adayın altına koyun. Tabiki süreci takip edin. Oylarınıza mutlaka sahip çıkın.

DİPLOMA AÇIKLAMASI

Yandaş Sabah gazetesi, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun diplomasının şaibeli olduğunu iddia eden bir haber yayınladı.

İmamoğlu’nun İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’ne ‘illegal’ yollarla girdiğinin iddia edildiği haberde, kanıt olarak İmamoğlu’nun diploma notu öne sürüldü.

Ekrem İmamoğlu, “Ne yapacaklarını şaşırdılar. Konuşmadıkları konu da kalmadı. Bu sabah da benim diplomamla ilgili haber yapmışlar ama altını çizelim, olan diplomamla ilgili” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.