İlyas Yalçıntaş Sahnesi’nde Müslüm Gürses rüzgarı esti!

29.10.2018
A+
A-

Türk müziğinin sevilen seslerinden İlyas Yalçıntaş, Jolly Joker Vadistanbul’da sahne aldı. Yalçıntaş, repertuvarı ile dinleyicileri kendine hayran bırakırken, kendisine özgü yorumu ile seslendirdiği şarkılar ile de kulakların pasını sildi.

Şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden yüzlerce müzikseveri sık sık alkışlayan İlyas Yalçıntaş, ”Bu gece albümdeki şarkıları söyleyeceğiz, eminim hepsini biliyorsunuzdur.” şeklinde konuştu.

Sahnesinin ikinci yarısında şarkı aralarında zaman zaman mekanı dolduran sevenleri ile sohbette eden İlyas Yalçıntaş, “Gecenin kalan kısmında arabesk söyleyeceğim. Önce çok sevdiğim bir Yıldız Tilbe parçası seslendireceğim. Yıldız Tilbe’ye de buradan sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” diyerek Tilbe’nin bilinen parçalarından, “Emi” şarkısını seslendirdi.

Son olarak Müslüm Gürses’ten, “Nilüfer” şarkısını seslendiren sanatçı, “Müslüm Baba, yerin asla dolmayacak, mekanın cennet olsun” sözleriyle de konser alanında büyük bir alkış tufanı koparıp Müslüm Gürses’i de sahnesinde saygı ile andı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.