İlçe başkanlarının atamaları önümüzdeki hafta başlayacak

19.10.2018
A+
A-

İYİ Parti Bursa teşkilatında ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin istifa süreci tamamlandı.

İl Başkanı Yahya Bahadır, 17 ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin istifalarını Ankara’da Genel Merkez’e sunarken, gözler yeni atanacak ilçe başkanlarının kimler olacağına çevrildi.

Önümüzdeki hafta İYİ Parti Bursa teşkilatında ilçe başkanlarının Genel Merkez tarafından atamalarının başlayacağı öğrenilirken, bazı ilçelere de kadın ilçe başkanlarının atanabileceği kulislerde konuşuluyor.

İYİ Parti Bursa teşkilatında İnegöl İlçe Başkanı Müfit Besler, Gürsu İlçe Başkanı Selahattin Aydın, Kestel İlçe Başkanı Mehmet Kaplan sağlık sebepleri nedeniyle, Gemlik İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı ve Orhaneli İlçe Başkanı İsmail Asa’nın da Belediye Başkanlığı’na aday adayı olmak istedikleri için yeniden görev talep etmeyecekleri öğrenildi.

İYİ Parti’de alınan revizyon kararı ve yeniden yapılanma süreciyle birlikte Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın imzasıyla tüm teşkilatlara ilçe başkanları ve yönetim kurullarının istifa etmeleri yönündeki genelge sonrası, Bursa’daki 17 ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri istifa kararı almıştı.

Bursa kamuoyu, İYİ Parti Bursa teşkilatında 17 ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin istifa edeceklerini bir ay öncesinden www.sonhaber16.com haber sitemizden öğrenmişti.

İSTİFA EDEN İLÇE BAŞKANLARI

Mehmet Hasanoğlu – Osmangazi,

Osman Uçar – Nilüfer,

Erkan Subaşı – Yıldırım,

Fehim Çaptık – Mudanya,

İhsan Keçeci – Mustafakemalpaşa,

İsmail Asa – Orhaneli,

Adnan Bıyıklı – Gemlik,

Müfit Besler – İnegöl,

İsmail Kaya – Orhangazi,

Selahattin Aydın – Gürsu,

Mehmet Kalpan – Kestel,

Nihat Doğan – Yenişehir,

Hilmi Dükkancı – İznik,

Ahmet Türkmen – Keles,

Mehmet Aslan – Harmancık,

Ergün Oktay – Büyükorhan,

İsa Coşkunsoy – Karacabey.

YORUMLAR

  1. A K P YE SAĞLAM BİR MUHALEFET LAZIM BİLİNÇLİ VE BATININ GÜDÜMÜNDE OLMAYACAK. SANIRIM BUNU İYİ TEŞKİLATLANIRSA İ Y İ PARTİ YAPAR.