Hayat Hastanesi’nden uygulamalı eğitim desteği

Hayat Hastanesi’nden uygulamalı eğitim desteği
06.04.2019
A+
A-

Özel Hayat Hastanesi, teoride eğitim gören öğrencileri, pratikte de eğitip geliştirmek adına sorumluluk almayı sürdürüyor.

Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu ile Özel Hayat Hastanesi arasında 2019-2020 eğitim öğretim yılında açılacak sağlık programı öğrencilerine yönelik iş birliği protokolü imzalandı. Buna göre Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu öğrencileri, yıl içi uygulamalı eğitimlerini ve stajlarını Hayat Hastanesi’nde yapacaklar.

“Öğrencilere kapı açmış olduk”

Kurumlar arası işbirliklerini ve uygulamalı eğitimleri önemsediklerini belirten Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Koordinatörü Betül Kabalar, “Sağlık hizmetlerinde 41 yıllık tecrübemizi geleceğin sağlık personellerine sunabilmek ve uygulamalı eğitim hizmetlerinde de Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu öğrencilerine ev sahipliği yapmak adına önemli bir işbirliği protokolünü imzaladık. Okulda gördükleri teorik eğitimleri, Hastanemizde pratiğe dökerek, kendilerini mesleğe hazırlamaya çalışacağız. İki kurum arasındaki bu birlikteliğin hem öğrenciler hem de hastanemiz açısından başarılı sonuçlar getireceğine inanıyoruz” diye konuştu.

“Bu işbirliği öğrencilerimize önemli katkılar sağlayacak”

Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu Müdürü Esin Baylançiçek Aktaş da, “Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu 2019-2020 eğitim öğretim yılında sağlık programlarına kapılarını açarak ilk öğrencilerini kabul edecek. Yeni eğitim öğretim yılı için hazırlıklarımız devam ediyor. Eğitimlerinin haricinde uygulama eğitimleri ve stajları için Bursa’da deneyimli ve köklü bir sağlık kuruluşu olan Hayat Hastanesi ile işbirliği protokolü imzalamak için bir araya geldik. Sağlık alanında bilgi ve birikimlerinden faydalanmak ve staj süresince uygulama eğitimlerini Hayat Hastanesi’nde alacak olan öğrencilerimizin eğitimlerine önemli katkılar sağlayacaktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.