Haftada iki doz sporla hayatınız değişecek

23.11.2018
A+
A-

Türkiye’yi daha fit hale getirmek için çalışan Mars Sportif’in CEO’su Bahar Uçanlar, ”Amacım Türkiye’yi daha fit hale getirmek. Çünkü spor en güçlü antidepresan. Hem fiziki hem de ruhsal açıdan sağlıklı bir toplum için sporu özendirmek istiyoruz. O yüzden ‘Haftada iki doz MACFit, herkese iyi gelir’ diyoruz” dedi.

Hayat mücadelesi hiçbir zaman bitmiyor, birçok sıkıntıyla baş etmek zorunda kalıyoruz. Bunların yol açtığı endişeler ve üzüntüler zamanla ruhsal sorunlara neden oluyor. Sağlığı bozulan ve yaşam kalitesi düşen kişiler için en etkili ilaçlardan biri şüphesiz spor… Spor sadece fiziksel olarak kuvvetli bir görüntü sağlamıyor, aynı zamanda kişinin zihnini de rahatlatarak psikolojisini olumlu etkiliyor. Uzmanlar ilaçlarla sorunlarından uzaklaşmak isteyenlere sporu tavsiye ediyor, zorlu süreçleri aşmada sporun motive edici gücünden ve iyileştirici yönünden faydalanmalarını öneriyor.

Türkiye’nin en büyük spor kulübü zinciri Mars Sportif, MACFit’ler ile Türkiye’yi daha fit bir hale getirmeyi hedefliyor. Türkiye’nin 12 şehrinde, 84 kulübüyle hizmet veren Mars Sportif, ulaşılabilir yüksek kalite standartlarındaki kulüpleriyle herkesi benzersiz bir spor deneyimi yaşamaya davet ediyor. MACFit, 80 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarıyla hem tecrübeli, hem de spora yeni başlamak isteyen üyelerini sporla buluşturuyor.

Türkiye’yi daha fit hale getirmek için çalıştıklarını söyleyen Mars Sportif CEO’su Bahar Uçanlar, ”Türkiye’de spor salonu penetrasyonu yüzde 2.4. Avrupa’da yüzde 12-20 aralığında. Daha gidecek çok yolumuz var ve işin heyecan verici tarafı da bu zaten. Türkiye’yi daha fit hale getirmeye çalışıyoruz. Çünkü spor en güçlü antidepresan. Hem fiziki hem de ruhsal açıdan sağlıklı bir toplum için sporu özendirmek istiyoruz. O yüzden ‘Haftada iki doz MACFit, herkese iyi gelir’ diyoruz. Sağlıklı bir toplum için bunun gerekli olduğunu düşünüyoruz. Bir anlamda sosyal sorumluluk temelli bir iş modeli de diyebiliriz. 1.5 yıl önce işe başladığımızda 58 kulübümüz vardı. Şu anda 84 kulübe ulaştık. Türkiye’yi fit hale getirmek için kulüp sayımızı artırmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.